ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете телевизор, таблети, кафемашини, ваучери и още много награди от Kaufland


Играта е с продължителност от 01.12.2016 г. до 24.12.2016 г. включително. 

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в Отдел Реклама и Връзки с обществеността. Теглене на печелившите ще се проведе на 5, 12, 19 и 27 декември 2016 г., като на всяка от датите ще се теглят печеливши за предходните дни от играта. 

Данните на победителите ще бъдат обработени, за да бъдат информирани лично за печалбата и да получат наградата си на посочен от тях адрес. Имената на печeлившите ще бъдат публикувани на нашата интернет страница до 3 дни след изтеглянето им, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши. 

Публикуваните имена на печелившите ще бъдат достъпни на нашата интернет страница максимум 12 месеца. Можете да участвате в играта неограничен брой пъти, но името Ви може да бъде изтеглено като печелившо за деня само веднъж. 

Можете да оттеглите съгласието си за публикуване на името си на страницата ни по всяко време до получаване на наградата, но в случай, че го направите, няма да можете да продължите участието си в играта. Моля, изпратете Вашето искане за оттегляне от играта на имейл: redaction@kaufland.bg

Правилата за защита на личните данни ще бъдат спазени. В играта не могат да взимат участие лица под 18 години, както и служители на Кауфланд България ЕООД енд КО КД и членове на техните семейства. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им стойност. Кауфланд България ЕООД енд КО КД не носи отговорност при погрешно подадени данни.


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *