ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете любимата си холна секция от Виденов

 Игрите, провеждани на страницата на „Виденов Груп“ ООД ЕИК:128621398 – Furniture Videnov https://www.facebook.com/MebeliVidenov/ се организират от притежателя на търговската марка „Мебели Виденов“, наричан по-долу за краткост „Организатор”. Настоящите правила са задължителни за всички участници в игрите. Организаторът си запазва правото едностранно да поправя или изменя Правилата, като предварително обявява поправките или измененията публично във Фейсбук страницата.

Играта „Играй с емоция“ или наричана по-долу за краткост „Играта“ започва на 29.11.2016г. след публикуването на пост във фейсбук страницата на Организатора https://www.facebook.com/MebeliVidenov/ даващ начало на играта.

Играта продължава до 03.12.2016г. – 23:59 часа. Всяко участие след това се счита за невалидно.

Изтегляне на победителя – 06.12.2016 г.

Играта се провежда при условията на настоящите Правила.

 Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България. В случай че печелившият е на възраст до 18 години, ненавършени в деня на спечелване на наградата, тя може да бъдe получена само от законния представител /родител/ на същия.

За участие в играта участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com.
Всеки изпълнил правилно условията на играта участва в жребия за спечелване на голямата награда.

Организаторът уведомява спечелилия участник в рамките на 24 часа чрез отделен пост, коментар под поста-игра, в който участника са е включил, „тагване“ на съответния участник или коментар под публикуваното от участника съдържание на Фейсбук страницата.

За да получи наградата си, печелившият следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във фейсбук страницата на Организатора в 30 дневен срок.

Победителят печели холната секция, за която е гласувал и изписал коректно, спрямо условията на играта, нейното име в коментарите.

Секция с цвят астра и дъб какао отговаря на емотикон „ЛЮБОВ“. Секция с цвят тъмен дъб крафт отговаря на емотикон „ХА-ХА“. Секция с цвят дъб сонома и венге отговаря на емотикон „ЕХА“

Наградата се предлага само и единствено в цвета, който е показан на конкурсната снимка.

1 comments

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *