ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 предпазващ крем за ръце и тяло 100 мл от SNB Professional

Сигурни сме, че и Вие сте забелязали как кожата на ръцете Ви се променя през есента и най-вече през зимата. Да, и за нас промяната е очевидна! Кожата на ръцете става по-суха, понякога дори загрубява и често се зачервява. В стремежа си да ѝ осигурим подходяща ежедневна грижа, се фокусирахме именно върху сезонните ѝ нужди. Ако през лятото кожата на ръцете е жадна за активна хидратация, то през зимата тя има нужда от усилване на естествената ѝ защитна бариера и ефективно предпазване от действието на суровите условия на околната среда като студен вятър, екстремно ниски температури, мъгли и замърсявания. 

След много наблюдения и редица тестове създадохме добре балансираната формула на Предпазващ крем за ръце и тяло от серия „Зимна грижа“. Тайната на благотворното ѝ действие се крие в ексклузивната за съвременната козметика съставка – екстракт от рукола. Той е извлечен по специална патентована технология, която запазва качествата на ценния фитокомплекс на растението. Основа част от този фитокомплекс е важен природен антиоксидант (трипептида Глутатиона (GSH)), който предпазва клетките от вредните влияния на свободните радикали и тежки метали от околната среда.

Ползите от екстракта от рукола върху кожата на ръцете са наистина впечатляващи. Без изобщо да преувеличаваме! Той засилва естествената защитна бариера на кожата и увеличава антиоксидантния потенциал на клетките. По този начин повишава многократно устойчивостта ѝ на негативните влияния на околната среда. Освен това екстрактът от рукола стимулира синтеза на най-важните естествени трипептиди в кожата, които поддържат нейния гладък и сияен вид. Не на последно място, тази ексклузивна съставка намалява кожните раздразнения, успокоява и възстановява. 

Комбинацията от прецизно подбрани активни съставки осигурява на ръцете максимална защита и богата възстановяваща и укрепваща грижа в студените дни. Текстурата на крема също е съобразена със сезона. Тя е по-плътна, но не омазнява излишно. Действа като елексир, който кожата жадно изпива. Оставя след себе си кадифено усещане за мекота и в същото време образува върху повърхността ѝ фин филм, който я предпазва като невидима защитна ръкавица. Предпазващ крем за ръце и тяло от серия „Зимна грижа“ е представен в четири различни аромата, всеки от които в удобна за използване опаковка от 100 мл и 30 мл. 

Сега пет от Вас имат възможността да посрещнат новия сезон, „въоръжени“ с невидими, предпазващи ръкавици и да зарадват ръцете си с ексклузивна грижа от SNB Professional. От 14 до 23 ноември 2016 г. включително напишете като коментар под настоящата тема кой от четирите аромата Предпазващ крем за ръце и тяло 100 мл от серия „Зимна грижа“ на SNB Professional най-много искате да опитате. На 24 ноември 2016 г. в томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени петима от всички участници и всеки от късметлиите ще получи като подарък Предпазващ крем за ръце и тяло 100 мл с този аромат, който е посочил в коментара си. Успех!


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ