ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 480 000 плюшени коледни мечета от Coca Cola

Промоцията КОЛЕДА 2016 –  спечели коледно мече, наричана по-нататък Промоцията, се организира и провежда от ”Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани ” АД,  София, ул. “Рачо П. Казанджията” 8, наричано по-нататък Организатор.

Официалните правила се публикуват на сайтa www.houserules.bg за целия период на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефон 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България).

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

В Промоцията имат право да участват всички физически лица, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на ”Кока-Кола България” ЕООД, “Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, рекламните агенции, свързани с Промоцията, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

Промоцията стартира на 14.11.2016 г. и продължава до 25.12.2016 г. или до изчерпване на количествата награди в обектите със специален знак, което от двете събития настъпи по-рано.

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Zero и Fanta Портокал от 500ml, 1.25L и 2L, както и стъклена бутилка Coca-Cola 750ml,  с промоционални коледни етикети и  промоционални капачки. Промоционалните капачки биват 3 вида:
  • Черни и бели с надпис отгоре „1 точка“ за 500ml бутилки. Част от тези капачки имат и код под капачката, с който участниците в промоцията могат да играят за месечна томбола в MySPARX (www.mysparx.bg), съгласно правилата за участие и условията за ползване на MySPARX, налични на www.mysparx.bg
  • Бели с надпис отгоре „1 точка“ за 1.25L и 750ml бутилки.
  • Сребристи с надпис отгоре „2 точки“ за 2L бутилки.
    

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Плюшено коледно мече    480 000

Събери 10 точки с промоционални черни, бели и сребристи капачки с отбелязани на тях точки и вземи Коледно мече в най-близкия награден център, обознчен със специален знак.

Наградите „плюшено коледно мече” можете да получите в избрани търговски обекти, участващи в Промоцията и обозначени със специален стикер –  Наградни центрове, в които има налични награди, след предоставяне на промоционални капачки, обозначени с точки, чийто общ брой е 10 точки, , каквито са описани в част 6.1. Повече информация за наградните центрове, може да се получи на телефон 0800 12345 (безплатно обаждане за всички оператори в България).

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *