ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели двупосочни самолетни билети до Българияот БГ Радио и Coca-Cola

БГ Радио и Coca-Cola те канят: Ела си у дома за Коледа!
Спечели двупосочни самолетни билети до България и прекарай светли празници с най-близките си хора с БГ Радио и Coca-Cola!
На Коледа всички искаме да бъдем заедно с най-любимите ни хора, с най-близките – със семейството, но понякога това не е възможно, защото ни делят граници и океани.  БГ Радио и Coca-Cola ще направят така, че едно българско семейство да се върне в България и да прекара коледните празници с най-близките си хора в родния дом.
Ако имаш близки, които ти липсват, защото са на хиляди километри разстояние, включи се в кампанията „У дома за Коледа“ и може да прекараш коледните и новогодишни празници заедно с тях в родината – в България. Регистрирай се тук, ако искаш да доведем семейството, което ти липсва, защото е в чужбина! Включи се, ако живееш в чужбина със семейството си, но ти липсват твоите роднини в България и може да спечелиш до 4 двупосочни самолетни билета от мястото, където живееш до София! 
Изпрати ни снимки на близките ти, с които искаш да прекараш светлите празници, разкажи ни за тях и за това защо не може да сте заедно в България, и се регистрирай до 5 декември! Името на победителя ще бъде изтеглено с томбола и обявено на празничния Никулден, 6 декември 2016 г. по БГ Радио.
Нека бъдем заедно в празничните дни с любимата българска музика по БГ Радио с Coca-Cola! 

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *