ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 100 подаръчни комплекта от dm


ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА 
Коледната онлайн игра на dm България е с период на провеждане от 14:00 часа на 15.11.2016 г. до 24:00 часа на 14.12.2016г. включително. Коледната онлайн игра се провежда на специално създадена за целите на играта микро-страница на уеб-адрес: dm-christmas.bg 

ОРГАНИЗАТОР И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ИГРАТА 
Организатор на коледната онлайн игра е дм България ЕООД, ЕИК 200150888, седалище: 1784 София, бул.“Цариградско шосе“ No.115 M, сграда Д, ет.3., офис 3.1. 
Изпълнител на микро-страницата на онлайн играта е Interactive Share, със седалище гр. София, бул. „Симеоновско шосе” №33, ет.2, офис 2, EИК 200702233 

УЧАСТНИЦИ В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие. Ако участниците не са пълнолетни, те трябва задължително да са получили преди регистрацията си разрешение на свой родител/попечител или настойник да участват в играта при условията на тези правила. В играта нямат право да участват служители на „дм България” ЕООД и Interactive Share, както и членове на семействата на тези лица (деца, родители и съпрузи). 

НАГРАДИ Наградите, които могат да спечелят участниците в играта и ще бъдат раздадени от Организатора, са общо сто (100) бр. подаръчни комплекта, както следва: 25 бр. alverde Подаръчен комплект Winter Love душ-гел, 200 мл + Масло за тяло, 200 мл; 
25 бр. Balea Подаръчен комплект Frost Flower Душ-гел, 300 мл + Лосион за тяло, 200 мл + гъба; 
25 бр. Balea Подаръчен комплект Frozen Breeze Душ-гел, 200 мл + Лосион за тяло, 200 мл + гъба; 
25 бр. Balea MEN Подаръчен комплект Fresh Душ-гел, 300 мл + Шампоан, 300 мл + Део рол-он, 50 мл. 

Всеки печеливш ще получи един брой подаръчен комплект dm марка от горе описаните видове спрямо наличността им в избрания от него магазин. В случай, че никой от горе описаните подаръчни комплекти не е наличен в избрания от участника магазин, то той ще бъде заменен с друг такъв от dm марките по избор на Организатора. Наградите не могат да бъдат заменяни или да се изплащат в номиналната им стойност. 

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ УЧАСТИЕТО В ИГРАТА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА! 

Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници. Всяко лице, което отговаря на условията за участие в играта, може да избере да участва, както следва:

За да могат да се включат в ИГРАТА, потребителите трябва: 
 Стъпка 1 – да изберат своите 5 коледни елемента чрез кликвания върху съответните пиктограми, 
 Стъпка 2 – След направения избор потребителите виждат своята визия за вълшебна Kоледа, като всеки един ще може да я сподели във Facebook. За да участва в томболата за награди, участникът трябва да се регистрира с име, фамилия, e-mail адрес и телефон за връзка. 
 Стъпка 3 – след регистрация, се визуализира Thank you страница, на която се изписва „Твоята регистрация беше успешна. Участваш в томболата за страхотни подаръци. Сподели (FB share) играта и удвои шанса си. Успех!“ Пояснения:

*Сподели (FB share) играта; 
*При натискане на бутона за споделяне, името на потребителя автоматично се добавя в базата данни и така той има двоен шанс за спечелване на награда. 

Един потребител от един IP-адрес с една регистрация може да направи/съчетае безброй варианти на рецепта за коледно настроение. С осъществяване на регистрацията за участие в играта всички лица, попълнили регистрационната форма по реда, описан по горе, декларират че са съгласни с настоящите правила, включително декларират, че са съгласни личните им данни да бъдат събирани, използвани и обработвани от Организатора за целите на играта и за маркетингови и рекламни цели. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ 
Печелившите участници ще бъдат определени на 16.12.2016г. на случаен томболен принцип автоматично чрез специално разработен за нуждите на промоцията софтуер за теглене на печеливши на случаен принцип, в присъствие на член от екипа на Изпълнителя и Организатора, след което печелившите се проверяват ръчно от представител на Изпълнителя за нередности като, но не само: невалидни мобилни номера, e-mail адреси, невалидни регистрации и др. 

Печелившите по настоящата точка, се обявяват в срок до 3 работни дни и се уведомяват по имейл. Заедно с имената на 100-те печеливши участници, ще бъдат изтеглени и имената на десет резервни такива. Имената на всички печеливши участници и имената на десетте резерви, ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria и на dmchristmas.bg на 16.12.2016г.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *