ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 поларени одеяла Ариана

Играта се организира под името „Истории на Тъмно”. Играта се организира на територията на Република България. Срок на играта: 11.11.2016 г. – 18.11.2016 г. Съдържанието на тези правила е достъпно за всеки проявил интерес, в периода на организиране на играта, считано от откриването й до обявяване на печелившите участници.

Организатор на играта. Играта се организира от „ЗАГОРКА“ АД

Участието в играта не се обвързва със закупуването на продукти.

Участниците могат да се включат, като в периода 11.11-18.11.2016 г. публикуват оригинална смешна или страшна история, която обичат да разказват в компания.

Наградите в играта са: 10 броя одеяла Ариана.


Имената на печелившите ще бъдат изтеглени в томбола на случаен принцип измежду всички отговарящи на настоящите правила. Имената ще бъдат обявени на Фейсбук страницата http://facebook.com/www.ariana.bg на 18.11.2016 г.

Всички лица, които са спечелили посочените по-горе награди, трябва изпратят лично съобщение до Фейсбук страницата http://facebook.com/www.ariana.bg, в което да посочат трите си имена, точен адрес и телефон за контакт до 25.11.2016 г.

Ако след този срок Организаторът не разполага с необходимата му информация за изпращане на награда, участникът губи наградата си и се провежда нова томбола, на която тя бива връчена на друг участник.

Наградите ще бъдат доставени на посочените по т.5 адреси от куриер за сметка на Организатора.


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *