ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучери за пазаруване на стойност 50 лева от Балдаран

Мини-играта “Моята любима Коледа с БАЛДАРАН” се провежда на Facebook (Фейсбук) страницата Балдаран (https://www.facebook.com/Baldaran.i…) с Изпълнител “Балдаран Спринг” АД.

За да се включи в мини-играта, Участникът трябва да изпълни следните условията посочени в текста към поста. Да избере направление; да направи тематична снимка с изворна вода Балдаран в избраната от него сфера; да изпрати снимката на лично съобщение във Фейсбук страницата със съответния хаштаг (#BaldaranVoyage, #BaldaranFit, #BaldaranFashion или #BaldaranFood). Снимки, които не изпълняват тези условия, няма да бъдат публикувани.
Периодът на мини-играта е от 9.11.2016 г. до 23:59 часа на 25.12.2016 г.
Мини-играта е отворена за участие на всички физически лица, навършили 18 години, на територията на България, с изключение на служителите на” Балдаран Спринг” АД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.
Награди – Наградите са разпределени в четири направления, както следва:
#BaldaranFit – ваучер за пазаруване от верига магазини Sport Depot на стойност 50.00лв
#BaldaranFood – ваучер за пазаруване на избрани от потребителя стоки в над 1200 обекта в цялата страна на стойност 50.00лв
#BaldaranFashion – ваучер за пазаруване във верига магазини H&M на стойност 50.00лв
#BaldaranVoyage – уикенд за двама, в избран от Организатора град на територията на страната
Печелившият ще бъде определен чрез броя събрани харесвания на предоставената от него снимка (която е качена от Организатора в определен за целта албум – “Моята любима Коледа с БАЛДАРАН”).
Всяка категория ще има по един победител, а при равен резултат – ще се организира втори тур за сметка на Организатора. Принципът на оценяване ще си остане същия. Победителите ще бъдат публикувани в пост на Facebook страницата на Балдаран на 27.12.2016 г. Имената им ще бъдат обявени в отделни постове, обвързани с мини-играта на Facebook страницата.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *