ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 телевизора Samsung от Техномаркет

Тaзи есен най-гледаната музикална телевизия в България The Voice TV става на 10 години! Страхотен повод да раздадем 10 супер яки подаръка на най-верните ни фенове. Ако искате да се сдобиете с чисто нов телевизор Samsung, на който да гледате любимите си клипове по The Voice TV, е нужно съвсем малко усилие:

КОГА?
Между 31 октомври и 11 декември (6 седмици).

КЪДЕ?

Отидете до най-близкия магазин на Техномаркет, намерете телевизора на The Voice TV, направете си супер усмихнато селфи през телевизора и ни пратете снимката през формата за участие долу. В поле „Коментар“ съвсем нескромно ще си поискаме пожелание за рождения ден 🙂

ТЕГЛЕНЕ?

На 12 декември малко след 10 часа по радио The Voice имената на всички участници, изпълнили условията, ще попаднат в жребий за 10 чисто нови телевизора Samsung, предоставени от нашите приятели “Техномаркет”.


The Voice TV си запазва правото да излъчва в програмата си, да публикува на сайта и във Фейсбук страницата снимки на участници с декларирана възраст над 18 години, както и техните пожелания. Ако не желаете снимката Ви да бъде показвана по телевизията, моля да го напишете изрично в поле „Коментар“.

Някои от участниците ще бъдат заснети в магазините на Техномаркет и техните специални поздрави към The Voice TV и Техномаркет ще бъдат излъчени по The Voice TV. 

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *