ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучер за пазаруване на стойност 150 лева за италиански чанти и аксесоари GoStylish

Спечелете ваучер за пазаруване на стойност 150 лева в магазина за италиански чанти и аксесоари GoStylish, като участвате в нашата игра!

Условия за участие:
1. Харесайте този пост

2. Харесайте страницата ни във Фейсбук – Gostylish.bg
3. От нашия сайт https://gostylish.bg/ изберете продукт, за който бихте използвали ваучера и споделете линка към него като коментар към този пост
Победителят ще бъде изтеглен на 03.11.2016 г. и ще бъде обявен в нашата Фейсбук страница след като проверим дали е изпълнил всички условия за участие в играта. 
Освен спечелилия ваучера, ще имаме и други трима късметлии, които ще получат отстъпка от 10% от цената на всеки един продукт, който си харесат в нашия магазин.
В случай, че към датата на изтегляне на печелившите, продуктът, който сте постнали като коментар за участие в играта не е наличен, ще можете да ползвате ваучера за всеки друг наличен продукт в нашия магазин.
Условия за ползване на ваучера:
Ваучерът може да се използва и за повече от един продукт.
Ваучерът може да бъде използван за всеки от наличните в нашия магазин продукти. Ако не сте от София, избраният продукт може да Ви бъде изпратен с куриер след доказване на самоличността.
Ако решите да ползвате ваучера за продукт с цена по-ниска от стойността на ваучера, разликата не се покрива от магазина.
Ако използвате ваучера за продукти на стойност по-висока от тази на ваучера, доплащате разликата.
Успех на всички!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *