ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 ваучера по 240 лва и 3 кошници с продукти от Lidl

Играта продължава до 30 декември 2016 г.

В началото на всеки месец в рамките на Периода на провеждане (общо 11 месеца) на интернет страницата на играта ще бъдат представени 3 предложения за продукт за съответния месец. За да участва в Играта, всеки Участник следва да посети сайта, да гласува за едно от 3-те предложения за продукт на месеца и след това се регистрира.


Регистрацията може да бъде направена по един от следните два начина:

(i) като използвате Вашия съществуващ Facebook профил; или

(ii) като попълните регистрационна форма с личните Ви данни, отбелязани със звездичка „*“, име, фамилия, валиден имейл, телефон; и се съгласите с Правилата за участие, както и Политиката за поверителност да натиснете бутона „Регистрация“.

Ако се регистрирате в играта чрез Ваш съществуващ Facebook профил, Вие няма да можете да извършите друга нова регистрация чрез регистрационната форма, ако имейл адресът от Вашия Facebook профил е идентичен с имейл адреса, който желаете да използвате при извършване на нова регистрация чрез попълване във формата. В такъв случай, при извършване на нова регистрация чрез попълване на регистрационна форма, е възможно да получите съобщение, че имейл адресът Ви вече е регистриран/използван.
Всеки Участник може да гласува и да се регистрира за участие само един път в рамките на съответния месец от Периода на провеждане, т.е. един Участник може да участва максимум 11 пъти в Играта ако гласува за топ продукт и се регистрира във всеки един месец от Периода на провеждане.
Наградите, които участниците в Играта могат да спечелят всеки месец при спазване на условията за участие, са:
3 ваучера за пазаруване в магазините на ЛИДЛ за 1 месец (обща стойност на пазаруване – 240 лева за всяка награда) и 3 кошници с продукта на месеца, който е избран от гласуването в Играта, както и други продукти, на обща стойност до 60 лв., т.е. общо 3 месечни награди, всяка от които включва един ваучер на стойност 240 лева и една кошница с продукти на стойност до 60 лева.
Един Участник в рамките на съответния месец може да спечели само една награда.
Определянето на печелившите Участници ще се извършва всеки първи работен ден от календарния месец, следващ месеца, в рамките на който е гласувано за продукт на месеца,чрез провеждането на томбола на случаен принцип. От всички Участници, дали своя глас за един от трите ТОП 3 продукта за месеца, ще бъдат изтеглени тримата победители, които ще получат трите месечни награди описани в т.9. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.
Имената на печелившите Участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/top3 до 24 часа след провеждане на томболата. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и чрез имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник в регистрационната форма..   
Всеки Участник, спечелил награда, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: igra@lidl.bg, в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената на печелившия Участник на www.lidl.bg/top3 (датата, следваща деня на провеждане на томболата).
В имейла печелившият Участник следва да посочи и магазин на Лидл България, където би желал да получи наградата. В случай че печелившият Участник живее в населено място, в което няма магазин на Лидл България, и/или иска наградата да му бъде доставена до конкретен адрес, той посочва адреса (вкл. пощенски код) в имейла за потвърждение.
В случаите когато печелившият Участник е поискал наградата да му бъде изпратена на конкретен адрес, Организаторът изпраща наградата в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на имейла по т.13. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. 

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *