ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете нов перлено бял Nissan Qashqai


Следващо теглене на 22.12.2016
Начало на 20.10.2016
Валиден до 22.12.2016
Организатор на Играта са „Мъркюри“ ЕАД, с ЕИК 131443482, седалище и адрес на управление: гр. София, бул. България 69, ет.4, със съдействието на “Гетти Лоялти” АД, с ЕИК 203240329, седалище и дарес на управление: гр. София, Симеоновско шосе No 110, бл. 20, ет. 1, притежаващо и действащо под търговското наименование: Гетти (заедно наричани “Организатор”).
* Участието не е обвързано с покупка. Всеки getti картодържател има право на 1 участие всеки ден.
За да участва в Играта, Участникът трябва в Срока на Играта да сканира своята Гетти карта на бюро „Информация“ в България Мол – от 10.00 ч. до 22.00 ч.

Този декември Bulgaria Mall навършва 4 години! По случай рождения си ден търговският център ще подари на един от своите посетители една прекрасна награда – чисто нов перлено бял Nissan Qashqai. Всеки може да се включи в играта като сканира своята карта getti на бюро „Информация“ от 20 октомври до 20 декември (ниво партер). 

Право да участват в Играта имат всички физически лица, пребиваващи в България, които към датата на участие са навършили 18-годишна възраст и притежават валидна Гетти карта  (“Участник/Участници”). Информация за това как се получава Гетти карта може да се открие на www.getti.org и на бюро „Информация“ на партерния етаж в България Мол (гр. София, бул. България 69).

Броени дни преди Коледа, елегантният автомобил ще намери новия си собственик чрез публична томбола на сцената на Bulgaria Mall на 22 декември. А до тогава участвайте в играта за този прекрасен автомобил, който плени сърцата ни още като го видяхме от рекламите с Яна Маринова и Никол Станкулова.


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *