ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете раница и наградни ваучери на стойност 50 и 100 лева от Примекс

Организатор на Наградната игра „Какъв тип шофьор си?” е дружеството „Примекс” ЕООД, ЕИК: 127033207, със седалище и адрес на управление гр. Каспичан, ул. „Ропотамо” 7.

Наградната игра ще се проведе в периода от 05.10.2016 г. до 25.10.2016 г.

УЧАСТНИК: Участник се нарича и може да бъде всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, с постоянен адрес на територията на Република България, което се включи в Играта като приеме приложението “Какъв тип шофьор си? ” чрез Интернет сайта www.facebook.com. Всяко физическо лице има право да участва в Наградата игра с не повече от една регистрация в портала www.facebook.com. Регистрацията в www.facebook.com, приемането на приложението “Какъв тип шофьор си?” са задължителни условия за участие в Наградната игра.

Ограничения:

Физическо лице може да участва в Наградната игра само с една своя регистрация в интернет сайта www.facebook.com.


Теглене на наградите

Участниците, които ще спечелят се теглят на случаен принцип посредством специализиран софтуер. Едно физическо лице може да спечели само една награда.


Награди и начини за придобиването им

Организаторът ще осигури 3 награди – 1 раница, 1 Ваучер на стойност 50 лева за услуги извършвани в центрове Примекс, 1 Ваучер на стойност 100 лева за услуги извършвани в центрове Примекс, които ще бъдат раздадени на 3 участника на томболен принцип. Показаните награди са с илюстративна цел. Всеки участник получава по 1 брой награда.

С участието си в Наградната игра на Участниците се предоставя възможност да спечелят една награда.


Награди:

Всеки включил се в играта може да спечели една от 3 награди.


Определяне на победителите

Избирането на победителите ще се проведе след края на играта на 19.10.2016г. Печелившите участници ще бъдат обявени на специална страница „Печеливши“ в приложението на играта: www.facebook.com, както и на сайта www.primex-bg.com .
Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма с данните за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), изпратена на e-mail адрес, с който се е регистрирал участника в интернет сайта www.facebook.com. Участникът ще бъде уведомен по електронен път за срока на получаване на наградата.


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *