ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете екскурзия за двама в Париж и 20 френски парфюми от марката Lanvin

Промоционалната кампания „Есен в Париж! Пазарувай с нас, сбъдни своя мечта“ (по-нататък наричана “Кампанията”) се организира и провежда от „ЮНИЛИВЪР БЪЛГАРИЯ” ЕООД

Участниците в промоционалната кампания са длъжни да спазват условията на този официален правилник на „Кампанията” (нататък в текста наричан „Официалният правилник”).

Официалният правилник е достъпен безплатно за всеки заинтересован в периода на кампанията (13.10 – 16.11.2016г. включително) на www.autumnpromo.com Организаторът на промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила, като промените влизат в сила само след оповестяването им на адрес:www.autumnpromo.com

Период и място на провеждане на промоционалната кампания:
  1. Промоционалната кампания „Есен в Париж! Пазарувай с нас, сбъдни своя мечта“ стартира на 13 Октомври 2016г. и продължава до 16 Ноември 2016г. и се провежда във всички филиали на Билла България на територията на Република България.
  2. В случай, че Организаторите решат да се съкрати/удължи срока на “Кампанията“, това ще бъде оповестено публично по начина, посочен в чл.1 (3).
  3. След приключване на „Кампанията”, Организаторите не носят отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че „Кампанията” все още продължава.
Промоцията се организира и се провежда на територията на Република България според правилата натези Официални правила, като наградите се доставят само на територията на Република България.
Участието в Кампанията за всички награди награди е обвързано с покупката на продукти от марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino, Omo, Dove, Rexona, Clear и/или Signal на обща стойност от минимум 15,00 лв. с ДДС, закупени във филиал/и на Билла България.
Механизъм за участие в промоционалната кампания:
За да се регистрира за участие в Кампанията, всеки участник трябва да изпълни следните условия:
  • Да посети промоционалния сайт www.autumnpromo.com и да регистрира свой профил като попълни Име, Фамилия и валиден e-mail адрес
  • След регистрация на профил, участникът трябва да регистрира 13-цифрения код от касовия бон, със закупени от филиал/и на Билла България продукти от участващите марки Cif, Domestos, Savo, Coccolino, Omo, Dove, Rexona, Clear и/или Signal
  • Освен 13 цифрения код на касовия бон, участникът следва да попълни и общата стойност на продуктите само от участващите марки, които присъстват като закупени на съответния касов бон.
  • При регистриране на код/ове от касови бележки и обща стойност на закупени от филиал/и на Билла България продукти от марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino, Omo, Dove, Rexona, Clear и/или Signal от минимум 15 лв с ДДС, участникът се регистрира успешно в томболата за една от двадесет и едната награди
  • Всеки участник има възможността да регистрира кодове от неограничен брой касови бележки, стига на тях да присъства закупен продукт от участващите марки, докато се достигне до обща стойност на закупените продукти от минимум 15 лв с включен ДДС

По време на цялата кампания, на случаен принцип от всички успешно регистрирали се, ще бъдат изтеглени общо 21 (двадесет и един) победителя, които ще спечелят една от следните награди:
  • Голяма награда: Една двудневна екскурзия за двама в Париж на обща стойност 1500,00 лв с ДДС, под формата на 1 брой подаръчен ваучер, осигурен от туристическа агенция Rozzi Travel (Роззи Травел ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. Васил Левски 126А), от името и за сметка на Организатора Юниливър България ЕООД. Подаръчният ваучер е с валидност 1 (една) година от датата на издаване. Ваучерът е валиден само за екскурзия за двама в Париж с включени самолетни билети до летище Шарл дьо Гол в Париж, 2 нощувки в 3-или 4-звезден хотел в Париж с включена закуска за двата дни. Точните дати и условия за ползване на ваучера се уточняват между победителя и туристическата агенция, като валидността на ваучера е една година от датата на издаване на ваучера (съвпада с датата на валидиране на победителя)
  • Други награди: 20 (двадесет) броя френски парфюми от марката Lanvin, всеки на стойност 100 (сто) лева с включен ДДС.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *