ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 100 комплекта балсам и шампоан Nivea Hairmilk

Чрез попълване на Вашите данни Вие декларирате, че имате навършени 18 години и че сте прочели, разбрали и сте съгласни с политиката на Beiersdorf за личните данни, включително че давате изрично съгласие предоставените от Вас лични данни да се събират и обработват за целите на настоящата игра. Вие можете да премахнете Вашите данни по всяко време. 
В случай че желаете личните Ви данни, съхранявани и обработвани от Beiersdorf, да бъдат заличени, моля изпратете ни E-mail със свободен текст чрез формата на следния адрес: www.NIVEA.bg/about-us/beiersdorf/Contact-Us, като в полето „Тема“ изберете „КОМЕНТАРИ И ДРУГИ“. Заличаването на Вашите лични данни ще доведе до прекратяване на участието Ви във всякакви игри, томболи, промоции и други подобни на Beiersdorf, изискващи предоставянето на такива, за които сте регистриран към настоящия момент.
Наградите не могат да бъдат изплащани в брой. Участието е възможно само за хора с местожителство в България. Заличаването на личните данни на участник по негово желание води до заличаване на регистрацията и прекратяването на участието му в играта. Участникът е отговорен за верността на посочения адрес. Участието на автоматизирани услуги и специални клубове за лотарийно залагане е забранено. Няма да има никаква кореспонденция или комуникация с участниците, освен с печелившите във връзка с предоставянето на наградата. 

Наградите ще бъдат изпратени на спечелилите в срок от 20 дни след осъществяването на връзка с тях. Ако NIVEA не може да се свърже със спечелил участник чрез данните за контакт в рамките на две седмици от провеждането на томболата, си запазва правото да изтегли чрез допълнителна томбола нов печеливш. Служители на Beiersdorf, както и членове на техните семейства, а също така лица под 18 години, нямат право да участват.

Играта се провежда от 10.октомври.2016г. до 13.ноември.2016г. В края на периода 100 от участниците ще бъдат изтеглени чрез томбола. Наградата е: 100 бр. шампоан HAIRMILK

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *