ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 100 награди по 50 лева всяка от ДСК

 КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

  1. За да участвате в Томболата на Банка ДСК е нужно само и единствено да използвате онлайн банкирането на Банка ДСК – ДСК Директ или мобилното приложение към него ДСК Смарт.
  2. Трябва само да влезете (log in) в интернет банкиране ДСК Директ  или в мобилно банкиране ДСК Смарт и да заявите участие чрез отговор на съобщение относно включване в томболата. Така ще участвате в томбола за 100 награди по 50 лева всеки месец, които ще бъдат преведени по Спестовна компонента към водещата Ви разплащателна сметка.
  3. При всяко първо влизане в интернет или мобилното банкиране през всеки един от трите месеца в периода на томболата, участникът заявява съгласието си за включване в месечното теглене.
  4. Всяко едно влизане (log in) в ДСК Директ или ДСК Смарт през месеца участва в месечното теглене на наградите при изпълнено условие т.1.2.

КАКЪВ Е СРОКЪТ НА ТОМБОЛАТА

Можете да спечелите награда, като изпълните условията на томболата, в периода на провеждането й от 01.10.2016 г. до 31.12.2016 г.

КАК СЕ ТЕГЛЯТ НАГРАДИТЕ?

В рамките на периода на томболата, в първата работна седмица на месеца, следващ този, за който се теглят наградите, ще се тегли печеливш за всяка от стоте парични награди от 50 лв.

УВЕДОМЯВАНЕ НА ПЕЧЕЛИВШ УЧАСТНИК

Печелившите участници ще бъдат информирани за спечелената награда и начина за получаване чрез обаждане от служител на Организаторът на посочения от съответния участник телефон или чрез изпращане на съобщение в ДСК Директ или ДСК Смарт, когато участникът не е посочил телефон за връзка.

ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА

Наградата се превежда по безсрочната спестовна компонента, към водещата сметка за ДСК Директ, а в случаите за които не е предвидено ползване на спестовна компонента – по водещата сметка за интернет банкиране, като сумата се получава до 5 работни дни, след уведомяване на печелившия участник.

ОРГАНИЗАТОР

Организатор на томболата е „Банка ДСК” ЕАД, регистрирано в Търговския регистър на Република България под ЕИК 121830616, с адрес за кореспонденция гр. София, ул. „Московска” 19, наречено по-долу  „Организатор”.

ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ТОМБОЛАТА

Томболата се организира и провежда на територията на Република България.

ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ТОМБОЛАТА.

Право на участие има всяко физическо лице, клиент на „Банка ДСК“ЕАД и потребител на „ДСК Директ“ или „ДСК Смарт“, 

В настоящата промоция НЕ могат да участват лица, работещи за “Банка ДСК” АД,

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *