ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесният саундбар Samsung

Организатор на играта “Favorite Soundtrack“ („играта“): Самсунг Електроникс Румъния С.Р.Л, клон България, със седалище и адрес на управление, бул. Цариградско шосе 115М.,Хермес парк, сграда Д, ет. 4, Европейски търговски център, София, регистриран в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: 201200956, регистрация по ДДС: BG201200956, („Организатор“).
2.Играта е валидна за територията на Република България с период на провеждане от 26.09.2016 г. до 02.10.2016 г. включително и ще се проведе във Facebook канала на Samsung България (https://www.facebook.com/SamsungBul…). Всяко участие съгласно механизма на играта по т. 4 след изтичане на този период няма да бъде валидно.
Награди: Участвайки в настоящата игра, имаш право да участваш за спечелването на 1 брой саундбар Samsung, модел HW-K450. Печелившият в настоящата игра ще бъде само един.
Механизъм на Играта: За спечелването на наградaта, посоченa в т. 3, е необходимо:
Да имаш навършени 14 години, и да си български гражданин.
Да станеш фен на Facebook страницата на Samsung България, ако все още не си. (https://www.facebook.com/SamsungBul…).
Да оставиш своя отговор под някоя от публикациите, свързани с играта, като отговориш на въпроса: „Кой е любимият ти саундтрак към филм?“
Можеш да публикуваш свой коментар до 02.10.2016 г включително. Всеки коментар, публикуван след тази дата няма да бъде включен в томболата.
Всеки потребител може да коментира неограничен брой пъти, но участва в томболата само с един от своите коментари.
Печелившият ще бъде изтеглен с томбола на случаен принцип от всички участници, отговорили в коментар.
Участието в играта е публично и с това даваш съгласие твоето име (псевдоним) да бъде публично видимо в публикацията, с която ще обявим печелившия от играта.
Спечелване на наградата:
За наградата – саундбар Samsung, модел HW-K450, могат да участват всички потребители над 14 години, които са следвали правилно механизма на играта.
Тегленето на печелившия участник ще бъде проведено на 03.10.2016 г. в присъствието на нотариус. В същия ден печелившият ще бъде обявен на стената на Facebook страницата на Samsung България. (https://www.facebook.com/SamsungBul…)
Печелившият няма право да претендира за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица на предоставената му награда.
Наградата ще бъде изпратена на спечелилия участник чрез куриер за сметкa на организаторите в рамките на 30 работни дни след неговото обявяване в Facebook страницата на Samsung България (https://www.facebook.com/SamsungBul…).
Спечелилият участник има право да придобие награда в случай, че предостави своите данни за доставка (три имена, адрес и телефон) в лично съобщение в Facebook страницата на Samsung България. (Адресът/телефонът, ще бъде използван за контакт със спечелилия участник, с цел да получи наградата си в срок от 30 работни дни след уточняването на физическия адрес, на който трябва да бъде изпратена.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *