ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 840 Razer слушалки

Промоцията ще стартира в 00:01 ч. на 28-ми септември 2016 г. и ще продължи до 23:59 ч. на 13-ти ноември 2016 г.  
Промоцията е разделенa на седмични периоди, с изключение на първото теглене на жребий, за което периодът е три седмици.

Първият период започва да тече от сряда, 28-ми септември до неделя, 16-ти октомври, 23:59 ч. и е с продължителност от три седмици.

След това, интервалите са на седмична база, както следва: 17-ти октомври, 00:00 ч. до 23-ти октомври, 23:59 ч., 24-ти октомври, 00:00 ч. до 30-ти октомври, 23:59 ч., 31-ви октомври, 00:00 ч. до 6-ти ноември 23:59 ч., 7-ми ноември, 00:00 ч. до 23:59 ч., 13-ти ноември, който е последен ден за регистрация на кодове. 14-ти ноември е ден за теглене на последния жребий –  понеделник.
Освен седмичните награди, на 26-ти октомври ще се осъществи и допълнително теглене за голямата награда – билетите за концерта на Justin Bieber, който ще се проведе на 9-ти ноември в Загреб, Хърватска. Общата продължителност е 7 седмици.

Всички награди, спечелени съгласно Общите условия през съответния интервал, трябва да бъдат поискани от победителите до понеделника, след следващия седмичен период/интервал. Например: ако седмичният интервал приключва на 1-ви май, тогава крайният срок за поискване на наградата е 9-ти май.

Продуктите, участващи в Промоцията, са: Coca-Cola 500 мл, Coca-Cola Zero 500 мл, Fanta Портокал 500 мл, Fanta Бяла праскова-тропик 500 мл, Sprite 500 мл., идентифицирани с промоционален етикет и промоционална капачка.

Продуктите, участващи в Промоцията, ще носят промоционален етикет с посланието: „Спечели!” и кратка информация за Общите условия.
Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Портокал, Fanta Бяла праскова-тропик и Sprite са регистрирани търговски марки на The Coca-Cola Company. 

Промоцията е отворена за всички навършили 13 години физически лица, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на: (1) The Coca-Cola Company и Организатора, (2) на Агенцията, (3) на всички други лица, директно и/или индиректно свързани с Организатора и The Coca-Cola Company във връзка с провеждането на Промоцията, и (4) членовете на семействата (деца, родители, съпрузи) на всички посочени по-горе лица.

За участие в Промоцията е необходима покупка на 500 мл опаковка на Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Портокал, Fanta Бяла праскова-тропик или Sprite. Под всяка промоционална капачка има уникален код. За да участва в играта, Участникът трябва да регистрира кода си чрез уебсайта на Промоцията: mysparx.bg. Регистрацията се изисква, за да се удостовери самоличността на Участника.

Регистрация трябва да бъда направена чрез уебсайта mysparx.bg. Регистрация е безплатна и изисква участникът да има профил в MySPARX (mysparx.bg) според Условията за ползване на платформата: https://mysparx.bg/page/terms-and-conditions
За да бъде допустим за участие в седмичното теглене на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да си купи билет за томбола за седмична награда по негов избор, като регистрира изисквания минимум от кодове за закупуване на съответния билет. Закупените билети представляват участника, който от своя страна се удостоверява чрез своя профил в MySPARX (mysparx.bg), създаден според Условията за ползване на платформата: https://mysparx.bg/page/terms-and-conditions. Всяка седмица участникът може да закупи билет томбола, като регистрира посочения по-долу брой кодове, за да има шанс за награда от тегленето за съответната седмица, а именно:
 1. Билет за минимум 2 кода, за да бъде допуснат за участие в тегленето на жребий за спечелване на първи награден фонд:
  1. Razer Headphones
 2. Билет за минимум 6 кода, за да бъде допуснат за участие в тегленето на жребий за спечелване на втори награден фонд:
  1. Hoverboard
 3. Билет за минимум 12 кода, за да бъде допуснат за участие в тегленето на жребий за спечелване на  трети награден фонд:
  1. Двоен билет за концерта на Justin Bieber на 9-ти ноември в Загреб, Хърватска
Колкото повече билети с кодове се купуват, толкова по-голяма е вероятността за спечелване на награда. Например, лице, което е закупило 2 билета за 4 кода, има по-голяма вероятност да спечели Razer Headphones от лице, което е закупило 1 билет за 2 кода. Същият принцип е приложим за втория и третия награден фонд. Всеки регистриран код за закупуване на билет трябва да бъде уникален и може да бъде използван само веднъж.

Един Участник може да спечели не повече от една награда от всяко седмично теглене. Един Участник не може да спечели награда от един награден фонд повече от веднъж по време на Промоцията.
Билети, закупени за томбола за един период, не могат да се прехвърлят към следващ период.

Събиране на билети, закупени с кодове, и Теглене на седмични жребии
Промоцията стартира на 28-ти септември, 2016 г. и първото сумиране на билети и теглене на жребий ще бъде извършено на 17-ти октомври, 2016 г. (триседмичен интервал). След това интервалите ще бъдат на седмична основа, от понеделник до следващия понеделник. Например, от понеделник, 17-ти октомври, 2016 г. до 00:00 ч, в понеделник, 24-ти октомври, 2016 г., и така нататък, на подобни седмични интервали до 00:00 ч, в понеделник, 14-ти ноември, участниците могат да купуват билети за томболи, като регистрират своите кодове. Кодове, регистрирани за един интервал, не се прехвърлят към други интервали. Изключение прави тегленето на голямата награда, двоен билет за концерта на Justin Bieber, което ще се осъществи на 26-ти октомври.

Всяка седмица, в понеделника след крайната дата (например крайна дата е 00:00 понеделник, 17-ти октомври, 2016 г., следователно датата за сумиране е понеделник 17-ти октомври, 2016 г.), билетите, закупени с кодове, трябва да бъдат сумирани и така нататък, до края на промоцията в 00:00 ч. в понеделник, 14-ти ноември.

Налични са общо 980 награди. Наградите са както следва:
 • Razer Headphones 840 бр.
 • Hoverboard 120 бр.
Налични са общо 20 бр. големи награди:
 • Двоен билет за концерта на Justin Bieber на 9-ти ноември в Загреб, Хърватска с включени 2 нощувки и изхранване на база закуска+вечеря

   

Седмичните награди са налични всяка седмица в продължение на 7 седмици. Наградите ще бъдат доставени най-късно два месеца, след като последният победител е поискал своята награда.
Ще има 840 Razer Headphones, 120 Hoverboards и 20 двойни билета за концерта на Justin Bieber на 9-ти ноември в Загреб, Хърватска. Общо 1 000 награди за цялата продължителност на Промоцията.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

С победителя по телефона ще се свърже представител на Организатора и той ще бъде помолен да се идентифицира. Победителят ще бъде помолен да потвърди предоставения при регистрацията в MySPARX адрес, на който да може да получи наградата.

Наградите в Промоцията ще бъдат връчени по следния начин: 

Наградите ще бъдат доставени с куриер до адреса на победителя в уточнен с него ден и час. Куриерът ще посети адреса два пъти. Ако първият път победителят не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение победителят не може да бъде намерен на посочения адрес, той / тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението.

Награди, които не са получени от победителя в рамките на две седмици (28-ми ноември, 2016 г.) от датата на официалното приключване на Промоцията (00:00 ч 13ти ноември, 2016 г.) ще се считат за нежелани и победителят(ите) губят право да ги получат. На свой ред, по преценка ма Организатора, може да бъде изтеглен резервен победител за въпросната седмица.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *