ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели мечтания продукт от Eucerin Dermo PURIFYER

Есента започна. Нов сезон, ново начало!  
А то предразполага към презареждане и нов поглед към света. Просто е невъзможно, или да е възможно не ни се иска, да продължим по стария начин! Време е да влезем в час и да освежим блендата, кожата, маниера.
Озъртаме се, за да открием помощник в желанието за обновлението. Серията Eucerin DermoPURIFYER – ефективно козметично решение за мазна и склонна към акне кожа. 
Комбинацията от активни съставки ефективно се справя с четирите ключови фактора, отговорни за появата на акне: хиперкератозис (нарушено излющване на мъртвите клетки от повърхността на кожата), себорея (повишена себумна секреция), повишен бактериален растеж и възпаление. Клинични и дерматологични проучвания доказват ефикасността и добрата поносимост на продуктите от серията Eucerin DermoPURIFYERза проблемна кожа.
И за да започнем заедно начисто, предизвикваме ви да ни отговорите защо серията Eucerin DermoPURIFYER е точно за теб! Изпрати ни точно 3 – нито повече, нито по-малко, причини защо линията е създадена за теб, и двама от вас ще спечелят страхотни подаръци – Eucerin DermoPURIFYER Активен Концентрат (на снимката горе*) и Eucerin DermoPURIFYER Ексфолиращ гел за лице. 
Ще очакваме отговорите на познатия ви вече email – igra@viewsofia.com, в рамките на следващите 7 дни, включително от днес.
Не по-бързите, а по-оригиналните печелят! А ти, какво чакаш?

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *