ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели iPhone 7

Играйте, отговорете и може да спечелите новия iPhone 7.
Как да участвате?
За да се включите, е необходимо да напишете в коментар под поста отговора на въпроса: На коя дата е пуснат в продажба първият iPhone? Играта ще бъде активна от днес (23.09) до (29.09). След изтичането на периода на играта ще бъдe изтеглен един от всички участници, който е написал правилния отговор в коментар под поста. Изтегленият ще спечели iPhone 7. Всеки участник има право да участва еднократно. Отговорите под настоящата бележка няма да бъдат считани за участие в томболата.
Kой ще спечели?
Печели един от всички участници, който е написал в коментар под поста верния отговор на въпроса: На коя дата е пуснат в продажба първият iPhone?
Колко продължава играта?
От 14:00 ч. на 23.09.2016 г. до 14:00 ч. на 29.09.2016 г.
Как да получите наградата си, ако сте сред спечелилите?
Печелившят ще бъде обявени в срок от два дни след приключване на играта чрез пост във Facebook страницата на Мтел. Ако вашето име е сред печелившите, ние ще се свържем с Вас чрез лично съобщение във Facebook и ще ви дадем инструкции как да получите своята награда. В случай, че печелившият не отговори на съобщението ни в рамките на три дни, автоматично ще бъде изтеглен резервен печеливш, на когото ще бъде предоставена наградата.
Вашият iPhone 7 Ви очаква! 🙂

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ