ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесен мултикукър Philips

ЗОРА е единствената изцяло българска верига за IT, бяла, черна, климатична и офис техника.Компанията предлага последните технологии, въплътени във функционални и компактни продукти за всеки дом и офис. 
 
Тази година ЗОРА навършва четвърт век и полага основите на коренна промяна на корпоративната си идентичност и визия, поставя началото на развитие през следващия четвърт век с новия изцяло обновен магазин в Пловдив, където търговското пространство е превърнато в привлекателно място за общуване и изживяване, свързано с иновациите и устрема в бъдещето.
 
Всеки ден в сайта на радиото ще намирате по един въпросОтговорете правилно с коментар под поста във фейсбук и един от вас в края на играта ще спечели мултикукър Philips! 
 
Въпросът за 12.09., е: Колко предварително зададени програми има Philips Мulticooker (модел HD4749)?
 

С Philips Multicooker HD4749 готвенето се превръща в детска игра! Приготвяй любимите си рецепти бързо и вкусно, с помощта на 22-те предварително зададени програми. С Philips Multicooker можеш да пържиш, задушаваш, печеш, готвиш на пара, и дори да приготвяш любимите си рецепти, като зададеш своите собствени настройки с новата функция за поетапно готвене.Благодарение на керамичното покритие на съда и 3D технологията за нагряване, няма нужда от постоянно наблюдение и разбъркване – уредът може да готви дори и когато не сте у дома.

 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 12-16.09.2016

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *