ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете прахосмукачка робот SAMSUNG, професионално почистване на дома и 40 комплекта продукти „Чисто“

Организатор на играта „Наистина ЧИСТО” е „Арома Козметикс“ АД със седалище и адрес на управление: 1271 гр. София, ул. „Кирил Благоев” № 12, БУЛСТАТ 201811050, наричано по- долу за краткост “Организатор”.

Играта „Наистина ЧИСТО”, наричана по-долу, за краткост „Играта”, стартира от 12.09.2016 г. и продължава до 09.10.2016 г.

Организаторът прави провеждането на играта достояние на широката общественост чрез приложение достъпно на интернет-сайта www.naistinachisto.bg , както и по други подходящи начини по свое усмотрение. 

В тази игра право на участие има всяко физическо лице. В случай, че наградата бъде спечелена от непълнолетен участник, за получаването й е необходимо съгласие на негов родител/попечител. 

За да участва в играта, потребителят трябва да качи в сайта www.naistinachisto.bg две свои снимки преди и след подреждане/почистване на различни места в дома (хол, детска стая, гардероб, печка,шкаф, балкон и т.н), да генерира автоматичен колаж,след което да попълни формата за регистрация като посочи име, фамилия и e-mail. Организаторът задава темата, на която трябва да отговарят снимките чрез посочване на мястото от дома, което трябва да бъде почистено/подредено и снимано. 

Ако желае, участникът може да сподели колажа от снимките си във Фейсбук и да покани приятелите си да гласуват за него. Споделянето във Фейсбук не е задължително. 

Всички снимки качени от потребителите в сайта www.naistinachisto.bg се публикуват в раздел „Галерия“ и са достъпни за гласуване в периода на играта. В случай, че потребителят желае да изтрие снимките, трябва да се свърже с Организатора по е-mail на адрес – igra@naistinachisto.bg.. 

Всеки участник може да се включи в играта като качи неограничен брой снимки по темата на конкурса. Участниците в играта нямат право да качват снимки на трето лице без негово знание. Участниците в играта нямат право да качват снимки с нецензурно съдържание. Организаторът си запазва правото да премахва снимки, които не отговарят на условията и правилата на играта. Участието в играта не е обвързано с покупка на продукт.  

Играта ще продължи 4 седмици (от 12.09.2016 г до 09.09.2016 г.), като всяка от седмиците ще се отваря нова задача (помещение) – категория в Галерията, в която участниците ще могат да качват снимките си. 

Тематичните категории се определят както следва: 
 1 –ва седмица: баня 
 2- ра седмица: кухня 
 3- та седмица: стаи – всекидневна, детска, спалня 
 4 –та седмица – двор, градина, тераса – външни помещения 

Участниците могат да качват снимки във всяка от категориите и след приключване на задачата за съответната седмица, като по този начин участват за спечелването на голямата награда. 

Наградите в играта „Наистина чисто“ са: 
Награда на публиката: 
10 продуктови награди „Чисто“ всяка седмица (общо 40 бр.); 

Седмична награда: 
всяка седмица 1 брой “Ваучер за професионално почистване на дома“ от фирма избрана от организатора на стойност 300 лв без ДДС, съгласно ценовата листа на фирмата подизпълнител предлагаща услугата (общо 4 бр.); 

Голяма награда: прахосмукачка робот SAMSUNG VR10F53TBDR/EG (1 бр.). 

Наградите на публиката се раздават на принципа на най-много събрани гласове/ харесвания. Ако има повече от 10 участника с еднакъв брой гласове, победителите се избират между тези участници чрез томбола (на случаен принцип), от комисия на Организатора.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *