ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 50 раници, 50 мишки, 50 колонки и още над 150 награди от Chupa Chups

Кампанията „Melody School”, наречена още „Играта“, се организира от „Интерфудс България“ ЕАД (Организатор)

Период на Играта: 12.09.2016 до 16.10.2016 година включително или до изчерпване на количествата на промоционалните продукти в този период.

Участието в Играта е обвързано с покупка. Продукти, участващи в промоцията савсички близалки на Chupa Chups Melody Pops с промоционални кодове, скрити под скреч фолио на картончето на близалката, в периода на промоцията от – 12.09.2016 до 16.10.2016г.

Механизъм на Играта 
1. За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки: 
1.1 Да се регистрира на сайта www.chupachups.bg 
1.2 Да регистрира наличните си кодове от Melody Pops близалките на www.chupachups.bg 
1.3 Да натрупа определен брой Chupa кредити, като регистрира кодове от близалки Melody Pops. Един регистриран код носи от 1 до 3 броя кредити. 
1.4 Да използва своите кредити, за да играе на juke-box машината и да изпълни условията за томбoлата за juke-box-a, подробно описани в т. 1.6. 
1.5 През мобилната версия на сайта www.chupachups.bg потребителите могат да се регистрират в играта, да регистрират кодове от близалки Melody Pops, да играят на jukebox машината, да попълват данните си за доставка, да изпращат покана за “Game of Notes” до свой приятел, да играят “Game of Notes”. 

1.6 Механизъм на печелене на награди. 
1.6.1. Melody School 1.6.1.1 Описание на играта: Участникът, чрез клик спира juke-box-а . При спиране на въртенето иконките на дисплея на машината, участникът веднага разбира какво е спечелил. 
1.6.1.2 Награди: – 70 броя брандирани бутилки за вода – 80 броя брандирани колонки – 50 броя брандирани раници – 50 броя брандирани безжични мишки – 100 броя брандирани тетрадки – неограничен брой Chupa Chups мелодии – неограничен брой жокери “Помощ от приятел” – 1 брой караоке машина 
1.6.1.3 В играта “Melody School” потебителят веднага разбира какво печели, като всеки ден на случаен принцип ще се печелят награди сред изброените по-горе. Общо 350 предметни награди за целия период и една голяма награда в края на Играта 
1.6.2. Помощ от приятел- Game of Notes 
1.6.2.1 Описание на играта: Потребителят трябва да открие еднаквите двойки карти в играта с възможно най-малко ходове. 

1.6.2.2 Награди от играта Game of Notes: и двамата потребителя печелят по 2 кода 
1.6.2.3 Условие за участие в Game of Notes: – Когато на участника се падне жокер “Помощ от приятел” от juke-box машината, той може да изпрати покана за играта Game of Notes до свой приятел, който също е регистриран, като го открие по име и фамилия. 
1.6.3. За да се включат в томбола за голямата награда Караоке машина, участниците трябва да са регистрирали 10 кода от близалки към 16.10.2016г. Наградата ще бъде изтеглена до 3 работни дни след края на Играта. 
1.7 Участниците нямат ограничение за брой участия в игрите и брой спечелени награди. 

2. Кодове и Chupa кредити. 
2.1 Кодове: · Kодовете се намират под скреч фолио на картончето към близалките Chupa Chups Melody Pops. · Кодовете се регистрират на сайта www.chupachups.bg. Всеки код дава от 1 до 3 Chupa кредита, който служи за отключване на играта за награди в Играта. 
2.1.2 За да регистрира код, потребителят трябва да изпълни следните стъпки: · Да влезе с регистрацията си на сайта www.chupachups.bg или, ако няма такава, да се регистрира · От менюто трябва да избере „Регистрирай кодове“ · Да въведе кода и да натисне бутона „Въведи“ 
2.2 Chupa кредити: · След като регистрира код, потребителят получава Chupa кредит · Той служи за отключване на играта с награди на онлайн сайта www.chupachups.bg. Една игра се отключва с 1 кредит. 

3. Доставка на наградите: 
3.1. Участниците, спечелили предметна награда от juke-box-а, трябва веднага да попълнят данните си за доставка: трите имена, точен адрес и телефон за обратна връзка, в изскачащото меню. 
3.2. Участникът, спечелил голямата награда – караоке машина, ще бъде уведомен чрез имейл на посочения от него адрес при регистрация. Той трябва да предостави своите данни: трите имена, точен адрес за доставка и телефон за обратна връзка в 5-дневен срок. В случай, че не се съобрази с това, участникът губи правото да получи наградата си и организаторите имат право да я предоставят на друг участник, отговарящ на условията на Играта. 
3.3. Всички спечелили потребители, които са подали коректни данни за доставка, ще получат своите награди в рамките на 30 работни дни след края на играта.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *