ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 400 лаптопа, 600 Milka пуфа и 2500 раници Milka


Период на промоцията /играта/: 25.09.2016 – 27.11.2016 г. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

Продукти участващи в промоцията – Всички шоколади Milka с промоционален стикер.

Официалните правила ще бъдат достъпни на интернет адрес www.milka.bg  за периода на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефони: 024191209, 0898150509 (на цената на едно обаждане според вашия тарифен план).

 • Промоцията е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България с възраст над 16 години, с изключение на служителите на Монделийз България ЕООД, Монделийз България Холдинг АД, Монделийз България Продакшън ЕООД, Монделийз Юръп Сървисиз ГмбХ – Клон България, Монделийз Юръп Прокюърмънт ГмбХ – Клон България, Тера Комюникейшънс АД, Проксимити ООД, Тип Топ Куриер АД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).
 • За да получат награда от промоцията, печелившите участници са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, промоционалните опаковки от закупения продукт (и).

 • Механизъм на промоцията /играта/:
  • Стъпка 1: Закупете Milka шоколад(и) с промоционален стикер. На вътрешната страна на промоционалния стикер е отпечатан7-символен код.
  • Стъпка 2: Регистрирайте го на www.milka.bg или с SMS на номер 1080* 
   * Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС за абонатите на Мтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на Telenor
  • Стъпка 3: Разберете веднага дали печелите:
   • С 1 регистриран код можете да спечелите раница Milka;
   • С 3 кода можете да спечелите Milka пуф;
   • С 5 кода можете да спечелите лаптоп Acer 10.1’’
 • Предвидени награди:
  • Раница Milka – общо 2500 броя за периода на промоцията.
   Milka пуф – общо 600 броя за периода на промоцията.
   Лаптоп Acer 10.1’’ – общо 400 броя за периода на промоцията.
  • Разпределението на награди ще се извършва всеки ден на произволен принцип по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди на база регистрации в промоцията. 
   Участниците разбират дали печелят веднага след регистрацията на необходимия брой кодове за всяка награда.
  • Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си. Всяка отделна регистрация/участие изисква отделна верификация по указания по-горе начин.
  • С един SMS може да бъде регистриран само един код. За един код може да бъде изпратен само един SMS.
  • Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Участникът трябва да изпраща кодове чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или да регистрира всеки код, въвеждайки същия телефонен номер на www.milka.bg.
  • XII. Печелившите участници, регистрирали кодoвете си с SMS ще бъдат известени чрез обратен SMS и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който в 10-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата. Печелившите участници, регистрирали кодовете си чрез интернет (www.milka.bg), ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран, на който е изписан телефонен номер, на който ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата (на цената на едно обаждане според тарифния план на участника), както и печелившите кодове, които трябва да пазят и предадат на куриера, за да получат наградата си. Допълнително, печелившите ще получат на имейл адреса, когото са дали при регистрация, потвърждение с телефонния номер, на когото трябва да позвънят, както и печелившите кодове, които трябва да пазят и предадат на куриера, за да получат наградата си. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.
  • Един участник може да направи максимум 5 регистрации на денонощие. Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.
  • При спечелване на определена награда, кодовете, с които е спечелена, не важат при участие за друга награда. (Например: Ако при регистрация на 3 кода сте спечелили Milka пуф, за да играете за спечелване на лаптоп Acer 10.1’’, трябва да регистрирате нови 5 уникални кода)! 
   Всеки пореден опит ще бъде считан като невалидна регистрация. 

   Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *