ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете семейна екскурзия до Дисниленд Париж или 4G таблет Lenovo

Промоцията „Изживей приключението Дисниленд“ на Canon предлага на всеки, закупил някой от изброените по-долу продукти, (“Промоционални продукти”) подарък калкулатор AS120 и възможността да се регистрира и спечели една отнаградите на промоцията : Семейна Екскурзия до Дисниленд или 4G таблет Lenovo.

Тази промоция е валидна при ПОКУПКА на Промоционални продукти на територията на Р. България в периода от 15 август 2016г. до 30 септември 2016 г. включително (“Период на промоцията”).

Всички участници в промоцията трябва да имат навършени 18 години и да са пребиваващи в Р. България (“Участник”).

Всички продукти трябва да са нови и оригинални продукти на Canon. Покупките на използвани, обновени или рециклирани продукти, както и на фалшиви такива или на продукти, които по някакъв начин нарушават правата на интелектуална собственост на групата компании Canon (напр., включително, но не само, неупълномощен или “сив” внос), не отговарят на изискванията за участие в промоцията.

Счита се, че всички участници приемат да са правно обвързани от настоящите Общи условия.
Всички продукти трябва да са закупени от търговски обект на територията на България.
 КАК ДА УЧАСТВАТЕ
За да участва за наградите на промоцията, Участникът трябва да закупи Продукт от промоцията на територията на Р. България през Периода на промоцията от 15 август 2016 г. до 30 септември 2016 г. и да подаде валидна заявка за участие през страницата на промоцията www.canon.bg/backtoschool
Регистрацията на продукта трябва да бъде направена до 30 календарни дни след покупката му.
Крайният срок за подаване на заявки за участие за наградата Семейна Екскурзия до Дисниленд е полунощ на 30септември 2016г.
Крайният срок за подаване на заявки за участие за наградата  4G таблет Lenovo е полунощ на 15 октомври 2016г.
Заявките за участие се подават чрез формуляр за участие, попълнен пълно и правилно (вкл. с посочен валидни сериен номер и баркод на продукта). Формулярът за участие в промоцията можете да намерите на адрес: www.canon.bg/backtoschool
Участникът трябва да се регистрира онлайн, да въведе валидни сериен номер и баркод на продукта и да прикачи към онлайн формуляра снимка на касовата бележка.
При подаване на заявка, участникът трябва да отбележи за коя от наградите на промоцията участва. Всеки участник може да участва с един продукт и за двете награди едновременно.
Моля вижте инструкциите за подаване на заявката за участие към онлайн формуляра.
Няма да се приемат нечетливи или повредени касови бележки.
Продуктите от промоцията са налични до изчерпване на количествата. Организаторът на промоцията не носи отговорност, ако търговският обект-партньор на промоцията не изпълни поръчка за Продукти от промоцията по време на Периода на промоцията. Не всички продукти от промоцията са налични във всички търговски обекти.
Няма да се приемат заявки за участие, получени след крайния срок за участие в промоцията, който е както следва: полунощ на30 септември 2016г за наградата Семейна Екскурзия до Дисниленд и полунощ на 15 октомври 2016г за 4G таблет Lenovo. Няма да се приемат заявки, които са с непълни или нечетливи документи за покупка. Организаторът на промоцията не носи отговорност за изгубени или забавени документи.
За всеки закупен продукт може да се подава само една заявка за участие в промоцията.
Не се приемат заявки за участие от търговски дружества, организации или частни лица, които извършват покупки на едро (т.e повече от 10 продукта).
В конкурса за наградите не могат да участват служители на Canon Bulgaria, както и членове на техните семейства.
Тази промоция не може да се използва във връзка с други промоции, провеждани от Организатора.
ПОДАРЪЦИ И НАГРАДИ
При покупка на някой от Продуктите на промоцията потребителят получава подарък калкулатор AS120 от търговския обект, участващ в промоцията и може да се регистрира за наградите на промоцията.
Наградите на промоцията са: Семейна Екскурзия до Дисниленд, Париж и 10 таблета Lenovo.  
Наградата Семейна екскурзия до Дисниленд Париж е за двама възрастни и едно дете. В наградата са включени цената на полета,  настаняване в хотел на Дисни за гарантиране на цялостно изживяване по време на пътуването с включени три нощувки със закуска, три посещения на паркове „Дисниленд“ и „Студиа Уолт Дисни“, трансфери от и до летището и пътна застраховка.
В момента на настаняване детето трябва да не е навършило 18 години.
Датата на отпътуване е 3 ноември 2016г.
Вашето желание да участвате за наградата на промоцията Семейна Екскурзия до Дисниленд, Париж трябва да заявите, като поставите отметка в полето „желая да участвам за Семейна Екскурзия до Дисниленд“ при попълването на формуляра за участие.
Наградата 4G таблет Lenovo са 10 таблета модел  Lenovo Yoga Tablet 3 8 Voice 4G/3G WiFi GPS BT4.0, Qualcomm 1.3GHz QuadCore, 8″ IPS 1280×800, 2GB DDR3, 16GB flash, 8MP rotatable cam, MicroSIM, MicroSD up to 128GB, MicroUSB, Stereo speakers, 20 hours battery life, Android 5.1 Lolipop, Black
Вашето желание да участвате за наградата на промоцията 4G таблет Lenovo трябва да заявите, като поставите отметка в полето „желая да участвам за таблет Lenovo“ при попълването на формуляра за участие.
Наградите не могат да се преотстъпват.
От всички валидни заявки за участие за наградата Семейна Екскурзия до Дисниленд Париж на промоцията, получени в рамките на периода 15 август 2016г – 30 септември  2016г., на случаен принцип в понеделник, 3 октомври 2016г. ще бъде избран един печеливш. 
Участникът, спечелил наградата Семейна Екскурзия до Дисниленд Париж, не може да участва за наградите 4G таблет Lenovoна промоцията.
От всички валидни заявки за участие за наградите на промоцията 4G таблет Lenovo, получени в рамките на периода 15 август 2016г – 15 октомври  2016г., на случаен принцип във вторник, 1 ноември 2016г. ще бъдат избрани 10 печеливши. 
Данните за контакт на спечелилия Семейна Екскурзия до Дисниленд, Париж ще бъдат предоставени на трето лице-посредник, на което Canon е възложил организацията по предаване на наградата на победителя. Третото лице ще се свърже с победителя по телефон или чрез имейл. Всички формалности ще бъдат уредени между победителя и третото лице.
Наградите не могат да бъдат прехвърляни, нито изплащани в брой. В случай, че наградите се окажат недостъпни поради обстоятелства извън нашия контрол, Canon си запазва правото да предложи алтернативни награди на същата или на по-висока стойност.  

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *