ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 000 кутии с вкусни „Лимонови резанки“


Организатор на Играта е „Захарни заводи” АД, ЕИК 104051737, със седалище и адрес на управление: гр. Горна Оряховица, „Свети Княз Борис I“ 29, (по-долу за краткост Организатор).

Играта се провежда в периода до 30.04.2017 г. или по-рано, при изчерпване на промо кутиите. За да бъдат избегнати всякакви съмнения, след крайната дата на промоцията промоционални опаковки могат да се предлагат на пазара в България до изчерпване на количествата, но Оргaнизаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди. Всички награди трябва да бъдат предявени за получаване най-късно до 30.04.2017г.

Участващата търговска марка е „Лимонови резанки”, в съответните опаковки: ü Желе бонбони Лимонови резанки с вкус лимон и портокал, кутия 180 гр.; и Желе бонбони Лимонови резанки с вкус диня и пъпеш, кутия 180 гр. наричани по-долу промоционалната опаковка.

Участващата опаковка ще бъде идентифицирана с промоционален етикет ( правоъгълно каре разположено в лявата лицева част на опаковката с означение за играта „Резен щастие! Спечели кутия Лимонови резанки”).

Наградите, които ще бъдат раздадени по време на промоцията, са: Желе бонбони Лимонови резанки, в опаковка от 180 гр. – с общ брой от 5 000 кутии.
Всяка опаковка съдържа талон с указание: „Честито” или „Опитай отново”, който информира лицето дали печели обявената награда в Играта.
Наградите се предоставят само срещу представяне и предаване на печеливш талон с надпис „Честито! Печелиш кутия Лимонови резанки”, в който и да е хранителен магазин на продавач-консултанта. Участниците в играта, които открият печеливш талон, печелят една кутия от продукта Лимонови резанки без ограничение дали е промоционална опаковка или не.

Участниците, открили печеливш талон, получават наградите си при предаване на талона в търговски обект – хранителен магазин, с изключение на магазин, който е част от национална търговска верига.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *