ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете одеяла, чадъри, чанти за пазаруване или комплекти с продукти NIVEA

1. Организатор на промоционалната кампания „NIVEA Umbrella Autumn 2016” е „Байерсдорф България” ЕООД, ЕИК 130560358, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. “Ал. Стамболийски“ № 103, София Тауър, ет. 5.
2. Периодът на провеждане на промоционалната кампания е oт 01.09.2016 г. до 31.10.2016 г. или до изчерпване на скреч картите за участие, в избрани обекти в София и страната.
3. Промоционалната кампания обхваща всички продукти на NIVEA
4. Промоционалната кампания се реализира със следния механизъм:
· При покупка на Участващ в Промоцията продукт/ Участващи в Промоцията продукти на стойност поне 10 лв. във включените в промоцията обекти, закупилият получава скреч-карта, с която може да спечели една от Наградите, предвидени за съответния търговски обект.
· Наградите в обектите, част от международни вериги, са рекламни чадър, одеяло и чанта за пазаруване, а в обектите, част от местни вериги, както и в самостоятелните търговски обекти (магазини) – рекламни чадър, одеяло, чанта за пазаруване или пакет с 3 бр. мини продукти.

· Покупката се удостоверява с касова бележка, която се маркира от промо-екипа на NIVEA или от служител на търговския обект според договорките със съответния търговския обект.
· Един клиент може да участва неограничено, като всяко следващо участие е обвързано с представяне на нова, немаркирана касова бележка за покупка на Участващ в Промоцията продукт.
· Ако с една и съща касова бележка са закупени продукти NIVEA на стойност над 10 лв., клиентът има право да получи по една скреч карта за всеки 10 лв. от стойността на покупката, но не повече от 10 скреч карти.
· Не се допуска получаване на паричната равностойност на наградата, нито заменянето на една награда с друга;
· Наградите са на случаен принцип. Клиентът сам избира скреч картата.
· Спечелилите получават наградата веднага на място в съответния търговски обект от промо екипа на NIVEA или от зона „Информация“/касова зона, в зависимост от договорките с обекта. Получаването на Наградата се отбелязва върху скреч-картата по подходящ начин.
5. Процентът печеливши скреч карти за кампанията в международни вериги е 80%, a в местни вериги и магазини е 85%.


6. Организаторът на Промоцията си запазва правото да допълва или променя правилата по всяко време, като промените влизат в сила в деня на тяхното оповестяване, освен ако в конкретния случай не е посочено друго.
„Байерсдорф България” ЕООД си запазва правото да прекрати промоционалната кампания при нарушения и/или злоупотреби.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *