ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете NIVEA Care Подхранващ крем, 200ml.

ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА 
Играта „NIVEA Care” е с период на провеждане 29.08-31.08.2016г. включително. 

ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА 
Байерсдорф България ЕООД 

УЧАСТНИЦИ 
В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие в играта, които са фенове на фирмената страницата на dm България във Facebook www.facebook.com/dmBulgaria и не са служители на дм България ЕООД или на Байерсдорф България ЕООД. 

НАГРАДИ 
Наградата, която могат да спечелят участниците в играта, са общо 20 броя от продукта NIVEA Care Подхранващ крем, 200ml. Един потребител от един Facebook профил може да спечели само един продукт NIVEA Care Подхранващ крем, 200ml. Наградата не може да бъде заменена, не се изплаща и номиналната й стойност. 

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ 
Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва: В играта може да участва всеки, който е отговорил в коментар под снимката с обявлението на играта, качена на стената на Facebook страницата на dm България в периода 29.08-31.08.2016г., на въпроса “ Невероятният ефект на NIVEA Care се дължи на изцяло новата формула с _______ _______, които се разтапят в кожата веднага след нанасяне.” Всеки потребител от един Facebook профил може да участва само с един отговор под снимката на играта на стената на фен-страницата на dm България. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ 
В случай, че участниците са повече от обявените 20 награди, то печелившите ще бъдат определени на 09.09.2016г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в Централата на dm България. Заедно с имената на печелившите участници ще бъдат изтеглени и имената на трима резервни такива.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *