ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пътуване до Лондон за премиера на „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“

Този септември любимата ни Бриджит Джоунс се завръща! А ти, познаваш ли я добре? Нека проверим и ако си истински фен може да се запознаеш пръв с третия епизод от нейната история! БГ Радио ти дава шанс да присъстваш лично на световната премиера на „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“ в Лондон на 5 септември, заедно с всички звезди от филма! 
Ела на този линк quiz.bgradio.bg и си направи „Бриджит“ тест! Ако резултатът ти хареса – сподели го с приятелите си във Фейсбук! Не пропускай да се регистрираш, за да участваш  в томболата  и може да спечелиш пътуване до Лондон, с включени самолетни билети и хотел за теб и твой придружител. 
Името на късметлията ще изтеглим на 31 август, а на 5 септември той или тя ще пътува заедно със свой близък  до Лондон за световната премиера на „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“!
Дори да не спечелиш, Бриджит Джонус и БГ Радио продължаваме да раздаваме „Бриджит“ изненади! От 1 до 13 септември ще може да печелиш още много награди свързани с любимата и героиня, сред които билети за прожекциите на „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“ в България. Слушайте БГ Радио и очаквайте “ Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“ – от 16 септември само в кината!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *