ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Бъдете сред първите 100 участника в играта на ИКЕА и получете екслузивно новият каталог 2017

Организатор на Играта е „Хаус Маркет България” АД, ЕИК 200204065 (ИКЕА), със седалище и адрес на управление гр. София 1756, ул. „Околовръстен път“ № 216 (наричан по-долу за краткост „Организатор”).
Играта се провежда в периода от 17.08.2016 г. до 24.08.2016 година включително.

Играта предоставя възможност за получаването на награда, както следва: На потребителите на Facebook и Instagram ще им бъде предоставено кратко видео – https://www.youtube.com/watch?v=1En0ZjoDtIo, което те могат да видят в YouTube, Facebook или Instagram, като потребителите следва да заснемат и качат в профила си 10 секундно видео на себе си с подобно на предосатвеното видео кухненско признание с хаштаг #КухненскиПризнания и първите 100 от тях ще спечелят възможността първи да разлистят новия каталог на ИКЕА, преди датата на официалното му пускане на пазара. Механизмът на спечелването на наградата е описан в Раздел 5 от настоящите правила. Един участник може да спечели само една награда.

Наградите в Играта се раздава на първите 100 участници с валидно участие, заснели и качили на профила си 10 секундно видео на себе си с кухненско признание с хаштаг #КухненскиПризнания.

Участниците, спечелили награда от Играта, следва в срок от 2 дни да изпрати лично съобщение на официалната фен страница на ИКЕА България във Facebook www.facebook.com/ikeabulgaria или Инстаграм https://www.instagram.com/ikeabulgaria/ с трите си имена по лична карта, телефон и точен адрес, за да потвърди своята награда.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *