ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 28 комплекта – шампоан и маска за коса Gliss и кърпа Schwarzkopf

Организаторът на промоцията е Хенкел България ЕООД, Бизнес Парк София, сграда 2, ет.4, 1766 София, България (по надолу наречен „Хенкел“). Участниците в Кампанията (Промоцията) са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу официални правила на Рекламната Кампания (наречени тук по-долу “Официални Правила”). Официалните Правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на Промоцията на Интернет адрес: www.palette-promo.com/tos
Организаторът на Рекламната кампания (Промоция) си запазва правото да допълва или променя настоящите Официални Правила, като промените влизат в сила от момента на оповестяването им на посочения Интернет адрес.

Периодът на провеждане на промоцията е 01.08.2016 (12:00 часа) до 31.08.2016 (23:59:59 часа)
Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, чрез официален уеб сайт на промоцията www.palette-promo.com и Facebook приложения на официалнaтa Facebook страницa на Schwarzkopfпо посочения в настоящите правила механизъм, условия и срок.
Участието в промоцията не е обвързанo с покупка на продукти.

    Участващи Facebook страници в промоцията. Механизъм на       участие.

Всеки един потребител, който е посетил страницата www.palette-promo.com и се е регистрирал успешно за участие, има шанс да спечели награди, описани в раздел 5 Награди.
Видът на наградите, условията към участниците и механизма на провеждане са дадени съответно в раздели 5, 6 и 7 от настоящите правила.

    Награди

Наградите се разделят на малки награди (комплект козметични продукти и хавлиена кърпа с размер 50×40 cm) и голяма награда (фотосесия в списание Story).
Малки награди
Всички участници, които са се регистрирали в промоцията, имат шанс да спечелят една от 28 броя малки награди:
– Всички участници, които са се регистрирали от официална страница на промоцията и са създали поне 1 колаж, който е споделен във Facebook профила на участника, може да спечелят козметичен продукт. Всеки един комплект съдържа шампоан Gliss за боядисвана коса 250мл, маска Gliss за боядисвана коса 200мл и хавлиена кърпа Schwarzkopf 50x30cm;
Голяма награда
Голямата награда е фотосесия и отразяване в списание Story, като включва професионална фотосесия, грим, фризьор и отразяване във вътрешна страница на списание Story. Всички участници, които са събрали повече от 3 харесвания на направените и сподели колажи, участват в томболата.
Не се допуска размяна на наградата с нейната парична себестойност.

    Механизъм за участие в промоцията

Участието не е обвързано с покупка.
Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, заявява участие чрез регистрация на специално разработено уеб сайт www.palette-promo.com и в социалната мрежа Facebook, чрез приложение разположено на официалната страница на Schwarzkopf.
Всеки един потребител трябва да се регистрира чрез своя личен профил в социалната мрежа Facebook или чрез нормална регистрация, въвеждайки имена, телефон, адрес и e-mail адрес. След осъществяване на регистрация и вход, всеки един потребител има възможност да създаде фотоколаж със собствена снимка и избрана боя за коса Palette, който да бъде споделен на собствената му стена. След споделянето на колажа, потребителят трябва да покани свои приятели да се включат в промоцията.
След като е изпълнил всички тези условия се счита, че даденият потребител се е регистрирал успешно за томболата за малки награди, удостоверено чрез получаване на автоматично генерирано съобщение.
За да участва в томболата за големите награди, всеки един потребител трябва да получи поне 3 харесвания на свои създаден колаж, след споделяне на стената си.
Всички потребители, които са се регистрирали в приложението и са създали колаж, могат да разглеждат създадените от тях в раздел Галерия.
Всеки един потребител може да участва неограничен брой пъти в Промоцията, като изпълни всички условия – създаде колаж, сподели го на стената си и покани приятели, които да се включат в промоцията/приложението.
Участниците се съгласяват да качват само снимки за колажи, върху които имат неограничени авторски права за ползване. Не се позволява участието със снимки, които са обект на защита от закона за авторските права и участника няма право да ги използва.
С изпращането на снимка и регистрация в Промоцията, потребителите декларират, че имат разрешението от всички лица, заснети на снимката, да участват в Промоцията. Хенкел няма да носи отговорност за снимки, на които има заснети лица без тяхното съгласие, като цялата отговорност се поема от потребителя, който е качил съответната снимка.
Не се допуска участието в Промоцията със снимки, които са носители на нецензурирани, порнографски и уронващи достойнството на възрастова, расова, полова или друга основа елементи, както и такива, забранени от закона.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *