ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 20 комплекта от луксозните колекции GOODNESS3, UPLIFTED+ на Dove


Запалете няколко свещи, пригответе няколко хавлиени кърпи, разположете козметичните продукти на удобно място и ако имате вана я напълнете. По желание можете да пуснете релаксираща музика, да запалите ароматна клечица. 
Основните цели на СПА процедурите са хидратиране и подхранване на кожата в дълбочина, почистване на лицето и детайлни грижи за ръцете, стъпалата, дори косата. Вие можете да направите всичко това в домашни условия, стига да   разполагате с правилните продукти.
Представяме и ви препоръчваме новата СПА козметика  на Dove DermaSpa за вашето домашно удоволствие:
Dove DermaSpa: Най-добрата дерматологична грижа от Dove и нежността на спа терапия в едно.
За пръв път Dove превръщат най-новите си дерматологични постижения в колекция от продукти за тяло, носещи специалното усещане за спа терапия. Нежни гелове, кадифени лосиони и копринени масла са обогатени с основните овлажняващи съставки Cell-Moisturisers™, които действат в сърцето на кожните клетки (в роговия слой на кожата) и ги хидратират.  Dove DermaSpa използва технология, иновация, произтичаща и до момента използвана само в продукти за грижа за лицето… Дерматологична грижа за кожа, красива като след спа процедура.
Новата гама Dove DermaSpa включва три луксозни колекции, всяка от тях предназначена за различни типове кожа, състояние на кожата и желание да се поглезите.
GOODNESS 3
GOODNESS 3 съчетава омега масло, извлечено от Морски зърнастец със Cell Moisturisers™, които действат в сърцето на кожната клетка, изцяло хидратирайки кожата. Формулата включва изтънчен аромат, смес от кремообразна ванилия, сочен кокосов орех и мускус, както и свеж цитрус, енергизиращ джинджифил и плодови ябълкови нотки, съчетани с изтънчен букет от фрезии и франджипани
Предлага се в четири богати, глезещи форми: Goodness 3 лосион за тяло, Goodness 3 олио за тяло, Goodness 3 крем за тяло и Goodness 3 крем за ръце.
UPLIFTED+
UPLIFTED+ гамата предоставя дълбоко проникващо хидратиране и подхранване, което е ключово за видимото възвръщане на еластичността и стегнатостта на кожата. Гамата включва иновативен рол-он серум, който чрез хидратиране подобрява устойчивостта и еластичността на кожата с неговото нежно масажиращо действие. Има изтънчен аромат на танцуващи Водни лилии и краставица, освежени с листа на Зелена теменуга, съчетани с чувствено Сандалово дърво, индонезийско пачули и сладък мускус.
Предлага се в три освежаващи форми: Uplifted+ лосион за тяло, Uplifted+ олио за тяло и Uplifted+ масажиращ рол-он за тяло.
SUMMER REVIVED
SUMMER REVIVED е първият лосион за тяло на Dove от класа на спа продуктите. Съчетава естествени, нежни бронзанти с Cell Moisturisers™. Този автобронзиращ лосион доставя наслада с ежедневна доза лято за здравословно бронзово сияние. 
Summer Revived за средно тъмна до тъмна кожа.
СПОДЕЛЕТЕ: Как  си правите СПА – процедури в домашни условия? И може да спечелите комплект от луксозните колекции GOODNESS3, UPLIFTED+ на  Dove DermaSpa
УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
Участници: В играта могат да участват всички регистрирани потребители в Rozali.com.
Период: 00:00 часа на 19.07.2016 г. до 23:59 часа на 25.07.2016 г.
В играта участват всички коментари под играта на тема СПА процедури в домашни условия.
На 27.07.2016 г. на същата страница ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в играта.
20 комплект от луксозните колекции GOODNESS3, UPLIFTED+ (комплекта включва: лосион, крем за ръце и олио за тяло) на  Dove DermaSpa предоставени от Uniliver
Награди: 20 комплект от луксозните колекции GOODNESS3, UPLIFTED+ (комплекта включва: лосион, крем за ръце и олио за тяло) на  Dove DermaSpa предоставени от Uniliver
Печелившите ще бъдат уведомени с лично съобщение за начина на получаване на наградите.
Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *