ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете електронен четец Kindle

Обичате да четете и да се забавлявате? Радио ENERGY и Винербергер България ви дават възможност да спечелите електронен четец Kindle.
Oт 18 до 29 юли, през ден ще задаваме въпрос, свързан с тухлите Porotherm на Виенербергери ползите от строителството с керамични продукти. След всеки въпрос ще теглим по един печеливш, отговорил правилно. Петима от вас ще спечелят електронна книга Kindle – перфектният аксесоар за лятната почивка!
Винербергер е най-големият производител на тухли в света, предлагащ решения за висококачествено строителство с керамика: материал с традиции, който отговаря на съвременните изисквания. Тухлите Porotherm на Винербергер са изработени изцяло от естествени материали. Те „дишат” и регулират климата в  помещението по естествен начин. Керамичните тухли са и сред материалите с най-дълъг период на експлоатация, което ги прави изключително подходящи, ако планирате да строите къща за поколения напред.
Регистрирайте се тук, отговорете на въпроса за деня и слушайте ENERGY, за да разберете, дали печелите!
Повече информация относно продуктите на Винербергер и помощ за отговорите на въпросите може да намерите на фейсбук страницата на Винербергер България, както и на сайта www.wienerberger.bg.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *