ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 уикенда за двама в приморско с Макдоналдс и Lipton

Спечелете 5 уикенда за двама в приморско с Макдоналдс и Lipton
Официални правила на играта “ Снуузни морето и спечели екскурзия“

 

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА

Кампанията се организира от Куадрант Бевъриджис АД  и „Сънфудс България“ ЕООД. Инстаграм акаунта на Макдоналдс се администрира от Гътс анд Брейнс ДДБ ООД.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила („Официални правила”).

2.1. Официалните правила са публикувани на официалния сайт на Макдоналдс България: www.mcdonalds.bg

2.2. Организаторът си запазва правото по всяко време да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила веднага след публикуването им на www.mcdonalds.bg.

2.3. С участието си в Кампанията участниците приемат Официалните правила.

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА

Кампанията се организира и провежда в интернет пространството на територията на Република България.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. Всеки участник ще се счита за такъв, ако е стигнал до последното стори на всяка от петте поредици.

4.2. Право на участие имат всички физически лица, които са се съгласили с Официалните правила.

4.3. В Кампанията нямат право да участват служители на Организаторa, както и членове на техните семейства.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КАМПАНИЯТА

Кампанията стартира на 13.07.2018 г. 13:00 ч. и е активна до 23:59ч. на 16.08.2018г.

ЧАСТ 6. МЕХАНИЗЪМ

Всеки петък в периода от 13.07. до 16.08., в профила на Макдоналдс България в Instagram https://www.instagram.com/mcdonalds_bulgaria/ ще публикуваме по една серия сторита (поредица). Всяка поредица от сторита ще съдържа в себе си 35 сторита.

Целта на всеки участник е да стигне до последното стори от всяка поредица. На случаен принцип и от всички стигнали до последното стори на всяка поредица, ще се изтеглят петима победителя.

ЧАСТ 7. ПОБЕДИТЕЛИ И НАГРАДИ

Победителите ще бъдат петима и наградите ще бъдат 5  (пет):

* Наградата представлява уикенд в хотел „Магнолиите“ в гр. Приморско в периода 21-23.09.2018 г., който включва пакет за двама човека – ваучер за настаняване в хотел в двойна стая за две нощувки с изхранване all inclusive. Наградата се предоставя от Куадрант Бевъриджис АД и представители на фирмата ще се свържат със спечелилите кампанията и носят отговорност за всички задължения произтичащи от предоставената награда. За избягване на всякакво съмнение Куадрант Бевъриджис АД не се ангажира да покрива каквито и да е други разходи свързани с пътуването, в т.ч. транспортни разходи, дневни пари, глоби и други санкции във връзка с извършени от печелившите Участници нарушения, разходи за хранене, развлечения, телефонни разговори, мини бар и др. под., извън посочените изрично в настоящите Официални правила. За награди на стойност над 30 лв., Куадрант Бевъриджис АД не поема заплащането на дължимия данък върху доходите на физическите лица. Куадрант Бевъриджис АД следва да издаде служебна бележка за доход на печелившия Участник. Печелившия Участник трябва да декларира дохода, ако той има такова задължение съгласно закона.

ЧАСТ 7. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Наградата ще се изтегли на случаен принцип в края на кампанията – на 17.08. 2018 г. Победителите ще бъдат обявени на 17.08. до 18:00ч., чрез лично съобщение в Instagram.

7.2. За да получи наградата си, победителят трябва да отговори на съобщението от  Организатора, което първият ще получи, за да разбере, че е победител и да изпрати трите си имена, и телефонен номер. Победителят трябва да изпрати това съобщение не по-късно от 23:59ч. на 23.08.2018г., в противен случай ще бъде преотстъпено правото за награда на друг участник.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *