ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете страхотни шейкъри от Schweppes

Спечелете страхотни шейкъри от Schweppes

Общо наградите за целия период на играта са 40 броя шейкъри, като на седмична база на случаен принцип ще бъдат избрани по 10 (десет) победителя.

Периодите и датите на теглене на печелившите са, както следва:

1. Период 20.07.2018 – 26.07.2018 теглене на наградите на 27.07.2018
2. Период 27.07.2018 – 02.08.2018 – теглене на наградите на 03.08.2018
3. Период 03.08.2018 – 09.08.2018 – теглене на наградите на 10.08.2018
4. Период 10.08.2018 – 16.08.2018 – теглене на наградите на 17.08.2018

Имената на печелившите се обявяват в деня на 4-тирите тегления на електронния жребий на страницата www.your.perfectmix.bg. в специално създадената за целта категория „Печеливши“.

Всеки участник може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Всеки участник може да участва в тегленето на награди само за периода, в който е участвал.

Описание на наградите присъства в секция „Награди“ на „www.your.perfectmix.bg”

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да посети www.your.perfectmix.com и да се запознае с Официалните правила на Играта.

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да има профил във Facebook (www.facebook.com) според Условията за ползване на платформата: https://www.facebook.com/policies?ref=pf

Всеки желаещ да участва в Играта ще бъде приканен да създаде свой коктейл като отговори на въпросите и избере състaвките му в спеацилно създадена за целта уебсайт: www.your.perfectmix.bg. След генерирането на виртуален коктейл, всеки участник трябва да сподели резултата в личния си Facebook профил, за да участва в жребия за награда.

С участието си в играта всички потребители се съгласяват публичните им лични данни от Facebook профилите им (име и снимка) да бъдат обработвани с целите на провеждане на жребии за определяне на печеливш, като за целта няма да бъдат събирани и съхранявани никъде.

Във всеки един момент участникът може да изтрие публикувания от него резултат от Facebook профила си, като това действие ще я/го (участника) изключи от жребия за съответния период.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт на The Coca-Cola Company или друг продукт.

Споделянето на повече от един път от участника на публикувания от него резултат във Facebook профила си не увеличава шанса за спечелване на награда.

Всички печеливши от съответните тегления ще бъдат уведомявани по електронната им поща от регистрацията във Facebook с детайлни инструкции за получаване на наградата. Имената на печелившите ще бъдат обявени и в специално създадена за целта секция „Печеливши“ в страницата www.your.perfectmix.bg.

Наградата е на стойност над 30лв.

Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл.8, ал.6, т.2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ