ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели мини караоке колона с микрофон и още летни награди от Исла

Спечели мини караоке колона с микрофон и още летни награди от Исла

Грижата е това, от което всички ние имаме нужда, за да се чувстваме добре. Ние от Исла даваме своя принос за това да предадем усещането за грижа – под формата на нашите пастили. А откъде идва името на Исла? Кръстена е на екстракта от исландски лишей, който се съдържа в продуктите – растение с доказан ефект при възпаление на горните дихателни пътища.

Правилната грижа за всеки вкус

Всеки човек е различен. Както и всеки вкус. Исла е насреща с цялостната си грижа за гърлото при проблеми, които могат да засегнат всеки: дразнеща кашлица, пресипнал глас и сухота в устата. Ето и кратък преглед на нашите пастили – повече ще научите във Вашата аптека, където всеки ден фармацевтите се грижат за Вас.

Има пет вида Исла в България: Исла Мус /вкус на билки/, Исла Минт /вкус на мента/, Исла Касис /вкус на касис/, Исла Джуниър /вкус на ягода, за деца/ и Исла Медик /вкус на череша, с хиалуронова киселина/.

Исла Джуниър е специално разработена за деца – в нея няма изкуствени аромати, подсладена е със стевия и е с вкус на ягода.
Исла Медик съдържа хиалуронова киселина и специален хидрогел комплекс, които образува защитен слой по лигавицата на устната кухина и фаринкса и овлажнява интензивно, за да имате млад глас от здраво гърло.

Проблемите с гърлото през лятото и есента

Пресипналият и дрезгав глас често е възпаление в областта на ларинкса, вследствие на което гласните струни вече не могат да трептят свободно. Пушенето, алкохолът, прекомерното говорене или пеене могат да доведат до претоварване на гласа и да предизвикат възпаление на лигавиците. Исла може да се използва при суха кашлица, пресипнало гърло и умора на гласа. При смучене на пастилите Исла, концентрираният екстракт от исландски лишей се разтваря и покрива лигавицата на устата и гърлото като балсам, за да спомогне за нейното бързо възстановяване.

Климатиците са необходими, особено през лятото, но могат да изсушат лигавицата на устната кухина, тъй като въздухът от тези уреди отнема влагата на фаринкса. Така могат много лесно да се заселят бактерии и да предизвикат инфекции или възпаления.  Доброто овлажняване е най-добрият приятел на всяко гърло и всяка гласна връзка, а Исла има особено добро овлажняващо действие. Използвайте я докато сте в климатизирани помещения или когато пътувате със самолет или кола. А защо не и когато спортувате, за да не изсъхва гърлото ви от учестеното дишане?

Сега Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш страхотни награди. Регистрирай се, отговори правилно на въпроса на Исла и в петък петима от отговорилите правилно на поне един въпрос, ще спечелят Комплект за здраве Исла – лека раничка Исла, в която има петте вида Исла и комплект за федербал. А голямата награда е Награда за здрав глас с Исла – мини караоке колона с микрофон и лека раничка Исла, в която има петте вида Исла, която ще отиде при един от всички отговаряли правилно през седмицата.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *