ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 150 000 награди от Банкя и Роса

Спечелете 150 000 награди от Банкя и Роса

„Участващи опаковки“ са всички пластмасови опаковки на Банкя и Роса в опаковки от 1.5L и 500ml.

Наградите, които могат да бъдат спечелени, при участие в Промоцията, са следните: тениска и тефтер

Общ брой награди: 150 000 бр. От които: 120 000 бр. тефтера и 30 000 бр. тениски

Промоция се провежда в избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали.

За да вземат участие в Промоцията, участниците в промоцията трябва да закупят комбинация от 1 бутилка Банкя 1.5L и 1 бутилка Роса 500ml или комбинация от 1 бутилка Роса 1.5L и 1 бутилка Банкя 500ml,  наведнъж. При покупка на 2 бутилки, в една от двете посочени комбинации наведнъж, от участващите опаковки, от участващ в промоцията обект, участникът получава 1 скреч карта, на място от същия търговския обект, в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

– „Печелиш тениска” – потребителят има право да получи един брой тениска, описана в т. 7, веднага, на място в търговския обект;

– „Печелиш тефтер” – потребителят има право да получи един брой тефтер, описана в т. 7, веднага, на място в търговския обект;

– „Опитай пак“ – потребителят не печели награда;

Общ тираж напечатани промоционални скреч карти: 450 000 бр. Общ тираж напечатани промоционални скреч карти с надпис „Печелиш тениска”: 30 000 бр. Общ тираж напечатани промоционални скреч карти с надпис „Печелиш тефтер“: 120 000 бр. Общ тираж напечатани промоционални скреч карти с надпис „Опитай пак”: 300 000 бр.

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч карти в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил – първи получил”, до изчерпване на  количествата. Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч..

Наградите ще бъдат раздавани срещу покупка от участника на комбинация от 1 бутилка Банкя 1.5L и 1 бутилка Роса 500ml или комбинация от 1 бутилка Роса 1.5L и 1 Бутилка Банкя 500ml,  наведнъж, от участващ обект и теглене на скреч карта с надпис „Печелиш тениска” и „Печелиш тефтер“.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

 • Селвим

  Здравейте! Купих си от въпросната вода от бензиностанция Б016 на АМ „Тракия“ близо до София и изтеглих карта на която пишеше “ печелиш тениска“. Продавача в бензиностанцията ми каза, че в момента няма тениски и ми върна печелившата карта заедно с касовия бон като ми каза , че мога да си я получа от друга бензиностанция на „Лукойл“, тъй като аз преминавам от там и няма как да си я получа на следващия ден. По пътя спрях на още две бензиностанции на „Лукойл“ и от там ми отказаха да ми дадат фланелка, като казваха да се върна и я получа от бензиностанцията където съм я спечелил. Питам: как така? Нали това е една и съща верига обекти? В крайна сметка от къде да си получа наградата?

  • Здравейте,
   организатор на играта е Кока Кола България. По отношение на Вашият казус бихме Ви посъветвали да позвъните на потребителският телефона на компанията – 0800 12345 (безплатна телефонна линия).

   Желаем Ви успех

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ