ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете уикенд в „Гранд хотел Поморие“

Спечелете уикенд в „Гранд хотел Поморие“

Септември настъпи, но лятото продължава, уверяват синоптиците. И не е късно “да уловите лятна емоция” и да ни зарадвате с нея. А ние обещаваме награди срещу кадри, запечатали летни усмивки.

Повече от две седмици имате на разположение, за да се включите в нашия конкурс под мотото “Улови лятна емоция”, посветен на 8-ата годишнина на Информационен сайт „PoligrafF“. Рождения си ден ще посрещнем на 23-ти, подарявайки на двама от Вас незабравим СПА подарък:

Класираният на първо място ще получи ваучер за нощувка със закуска и вечеря за двама в Гранд хотел „Поморие“, където ще има възможността да се поглези със СПА процедури в едно от най-красивите и добри кътчета за балнеолечение и отдих по родното ни Черноморие.

Подгласникът на първенеца пък ще изпробва магията на тайландските масажи в най-новото професионално масажно студио в Бургас – „Тай Дзен“, като се наслади на 60-минутен традиционен тайландски масаж.

Припомняме Ви и условията за участие:

1. Може да участвате само с една снимка, като я изпратите на e-mail адрес:  info@poligraff.net или info.poligraff@gmail.com до 20-и септември. Ще се радваме ако ни разкажете накратко какво е уловила камерата и защо този спомен Ви е скъп – къде е заснет моментът и какво е направило този ден специален.

2. Напишете реални имена и телефони, за да си получите наградите след това, тъй като те ще бъдат предоставяни, чрез сверка на имената в личната карта!

3. Победителите ще бъдат избрани от жури, а не чрез харесвания в социалната мрежа!

4. Снимки с неприлично съдържание няма да бъдат допускани до участие в конкурса!

5. Снимките не трябва да  съдържат рекламни елементи! Ако има такива, рекламните елементи ще бъдат премахвани! Ако това е невъзможно ще изискаме нова снимка от участника!

6. Снимките ще се приемат до 20-и септември 2018-а година, включително.

7. Победителите ще бъдат обявени на 23-и септември 2018-а година! С тях ще се свържем по телефона, за да обясним кога и къде могат да получат наградите си!

8. Участниците в играта декларират, че са запознати с условията и доброволно предоставят личните си данни (имена, телефон за връзка, e-mail адрес) и снимки (авторски), за целите на настоящия конкурс.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *