ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете укрепваща терапия за нокти от SNB Professional

Спечелете укрепваща терапия за нокти от SNB Professional

В търсене на комплексна грижа, която да подпомогне процесите на възстановяване на ноктите и да ги укрепи след увреждане, ние разработихме Масло за терапия на нокти 15 мл, в което вложихме прецизна комбинация от натурални масла и витамини за възстановяване и укрепване на увредени, тънки и слаби нокти. В състава му ще откриете масла от бадем, арган, жожоба, съчетани с витамини А и Е, които имат комплексно укрепващо и предпазващо от дехидратация действие. Освен за ноктите, маслото се грижи и за кожната гънка, като подобрява нейната еластичност, придава мекота и я подхранва.

Сега имате възможността лично да опитате ексклузивното Масло за терапия на нокти, както и да го съчетаете по Ваш избор с един от представените по-горе продукти. От 17 до 26 септември 2018 г. включително напишете като коментар под темата името на продукта, с който бихте съчетали терапията за възстановяване на ноктите, за да осигурите на ръцете си комплексна грижа.

На 27 септември 2018 г. в томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени петима от всички участници и всеки от късметлиите ще получи от нас като подарък Масло за терапия на нокти 15 мл + един от трите представени в темата продукта на SNB Professional, който е посочил в коментара си. Успех!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ