ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете серум за околоочен контур ESTHEDERM

Спечелете серум за околоочен контур ESTHEDERM

Серумите напоследък сякаш се превърнаха в новото име на добре поддържаната кожа. Днес в любимия ни Клуб на момичетата, където раздаваме щедро подаръци, сме подготвили за три от вас серум за околоочен контур от Esthederm с хиалуронова киселина.

Изобщо не се колебайте дали искате да участвате в играта ни. Искате, защото подаръкът е страхотен! Единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате за участие в Клуба на момичетата.

Хиалуроновата киселина е много добре позната на онези момичета по света, които искат да съхранят кожата си във възможно най-добрата й форма възможно най-дълго. Хиалуроновата киселина има свойството да овлажнява и подобрява еластичността на кожата, а също така е способна да попълни фините линии и бръчици, които ни тревожат. Молекулата присъства и естествено в дермата и епидермиса, а Esthederm комбинира три форми на хиалуронова киселина за цялостна ефективност в грижата за кожата.

Серумът за околоочен контур Esthederm е от ново поколение с филър ефект. Попълва хлътналите зони под очите, изглажда и озарява кожата и разбира се, спомага за красивия ни и сияен поглед. Ако имате уморени очи, този серум ще ви съдейства ефективно срещу тъмните кръгове и подпухналостта.

Продуктът се нанася сутрин и вечер самостоятелно или преди ежедневния крем за околоочен контур. Разбира се, най-добре е да се комбинира с другите продукти от колекцията Intensive на Esthederm, но и заедно с обичайните продукти за грижа за кожата или козметични процедури работи много добре.

Играйте, момичета, и успех!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ