ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 комплекта крем против подсичане и мека пелена от Бочко

Спечелете 5 комплекта крем против подсичане и мека пелена от Бочко

Да отглеждаш малко човече е истинско щастие, но често, оказва се и голямо предизвикателство. Грижата за малкото съкровище стартира още от първия ден, от момента, в който го гушнеш и вече сте наистина заедно. И тази грижа продължава дълго след това, за да помогнеш за създаването на наистина силен и можещ човек.

Но да се върнем в началото… на първите стъпки. Колкото и да си подготвен, каквото и да си прочел, онзи най-първи сблъсък с майчинските задължения е малко плашещ и толкова вълнуващ. Нали!?

Вече 25 години Бочко е до теб, за да ти вдъхне увереност, спокойствие.  Дава ти сигурност и е точно като твоя приятел, който ти казва „Спокойно! Ти ще се справиш!“

И като говорим за първи стъпки, едно от най-важните неща, с които се сблъскваш наистина от първия ден е проблемът с подсичането. Не е толкова страшно, колкото звучи. Нежната бебешка кожа реагира особено силно, когато е подложена на овлажняване, запарване и замърсяване. А къде може да се появи ли? Най-често в интимната зона на бебенцето, а признаци, по които можеш да го познаеш са зачервяване, протриване и леко нацепване.
Признаците може да забележиш и зад ушичките на малкото си слънчице. Това се случва, тъй като в първите месеци, бебенцето само лежи и все още е по-сгънато, телцето му не се е отпуснало напълно и затова е добре винаги да се проверява гушката и вратлето за останала влага след баня или пък след хранене.
Като цяло всяко местенце по телцето му може да получи признаци на подсичане. Разбира се, това не винаги се случва, но е добре да се внимава и да се има предвид, за да се предотврати такава опасност още в началото.

Какво можеш да направиш ли? Винаги бъди подготвена с Крем при подсичане Бочко, който действа като ефективна бариера срещу замърсявания и влага. Двете важни съставки в крема – екстракт от смрадлика и цинков оксид, облекчават зачервената и раздразнена кожа и помагат за нейното бързо възстановяване. Само с малко количество от крема ще осигуриш на малкото си съкровище спокойствие и комфорт.

Включете се в играта на Бочко и BG-Mamma
Знаем и че всеки опит е различен от предишния, затова нека споделим заедно и обменим съвети. Разкажете ни до 10.10.2018г. кои бяха зоните, в които сте забелязали признаци на подсичане при вашето бебенце.  Не само, че ще си помагаме взаимно, но и петима от вас могат да спечелят страхотни награди от Бочко – Икономичен пакет Бочко крем при подсичане 2х50 мл и мека памучна пелена Бочко.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *