ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете матрак Симеонов

Спечелете матрак Симеонов

БГ РАДИО и Матраци Симеонов започна втория сезон на играта Истории от матрака 2 – „С кого делиш матрака“, в която всяка седмица един от участниците печели матрак Симеонов!

Разкажи на Стартер как се запозна с човека, с когото делиш матрака, като се регистрираш в сайта или се свържеш със Симо и Боги в ефир на тел. 02/9515535 между 7 и 8 часа сутринта и разкажеш вашата вълнуваща история и имаш шанса всяка седмица  седмица до 14 декември  да спечелиш матрак! Всяка седмица един от всички регистрирани участници в сайта или в ефир влизат в томболата, с която, с която всеки петък  Симо и Боги ще изберат името на седмичния победител, който печели матрак! Победителите могат да избират от 5-те продукта от новата категория Матраци Симеонов Екстрийм комфорт: Силвер, Браун дрийм, Биоенерджи,  Антистрес и Сладък сън.

Матраци Симеонов предлагат само качествени продукти. Фирмата работи по най-високи стандарти и се стреми непрекъснато да усъвършенства производствените си технологии. Вдъхновението за фирма Матраци Симеонов е здравият сън и подновената жизненост. Матраци Симеонов откри тайната на добрия сън – матраци, които прегръщат нежно човека и грижовно отнемат напрежението, натрупано в тялото през деня.

Новата серия матраци Симеонов Extreme comfort  успешно задоволява нуждите и изискванията дори на най-претенциозните потребители. В нея са включени матраци, които ще ви помогнат да се преборите с въртенето през нощта и неспокойния сън.

  • Антистрес  е предназначен за хора, които имат проблеми с въртене през нощта, неспокоен сън или дори недоспиване. Матраците в нея са направени от едната си страна с дунапрен за постигане на масажиращ ефект, а от другата – с мемори пяна за максимално удобство.
  • Сладък сън –  предоставя изключително разнообразие от еднолицеви и двулицеви матраци, по-меки и по-твърди такива. Можете също да избирате от какъв материал да са направени спалните продукти в зависимост от вашите разбирания за „сладък сън“ – мемори пяна, HR пяна с минерали (турмалин и шунгит) или формован дунапрен (масажиращ ефект).
  • Silver – двулицевите матраци от подкатегория „Silver“ на Extreme comfort серията ни се предлагат във варианти с и без мемори пяна. Т
  • Биоенерджи – изработени от устойчива високоеластична пяна в съчетание с HR пяна, наситена с минерали, и мемори пяна.
  • Brown Dream е предназначена да ви предостави спокойствие и приятни сънища през нощта. Артикулите от нея се предлагат във варианти с или без мемори пяна, както и в такива с или без цип.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ