ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете почивка за двама в Дубай

Спечелете почивка за двама в Дубай
 • ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА „Ловци на експонати“
  РАЗДЕЛ 1.
  ОРГАНИЗАТОР И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА
  1. Организатор на Играта „Ловци на експонати“ e “ПОСОКА КОМ“ ООД.
  2. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията, сроковете и разпоредбите на изложените по-долу официални правила на Играта (наречени тук по-долу „Официални правила“), както и на условията за ползване на Facebook и на страницата на Posoka.com във Facebook: https://www.facebook.com/PosokaTravel/ .
  3. Официалните правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на Играта на страницата на Posoka.com във Facebook: https://www.facebook.com/PosokaTravel/
  4. Организаторът на Играта си запазва правото да модерира съдържанието, публикувано в профила на Posoka.com във Facebook в съответствие с правилата за ползване на Facebook и по преценка на Организаторa, както и да допълва или променя Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им оповестяване на страницата на Posoka.com във Facebook: https://www.facebook.com/PosokaTravel/
  5. Тази Игра по никакъв начин не e спонсорирана, одобрена, администрирана или свързана с Facebook. Всички въпроси, коментари или оплаквания, свързани с Играта, трябва да бъдат отправяни към Организатора, а не към Facebook. Всеки участник в Играта предоставя своите коментари, снимки и данни на Организатора, а не на Facebook.

  РАЗДЕЛ 2.
  ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА
  1. Играта се организира и провежда на територията на Република България.

  РАЗДЕЛ 3.
  ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА
  1. Продължителността на Играта е от 01.10.2018 г. до 31.10.2018 г. 23:59 часа като участниците следва да споделят в коментар под постовете на Posoka.com на страницата на Posoka.com във Facebook правилния отговор на въпроса (загадка).

  РАЗДЕЛ 4.
  ПРАВО НА УЧАСТИЕ
  1. Играта е отворена за участие на всички физически лица над 18-годишна възраст, с изключение на служителите на „ПОСОКА КОМ“ ООД, рекламните агенции, свързани с Играта, както и членовете на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители, братя, сестри и съпрузи).
  2. С участието си, участниците декларират, че имат навършени 18 години. Също така декларират, че имат право валидно и неограничено да извършват всички действия, във връзка с участието в настоящата Игра.
  3. Участието в Играта не е обвързано с покупка.

  РАЗДЕЛ 5.
  МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА
  1. Всеки желаещ да участва в Играта, трябва да посети страницата на Posoka.com във Facebook: https://www.facebook.com/PosokaTravel/ и да се запознае с Официалните правила на Играта.
  2. Всеки желаещ да участва в Играта „Ловци на експонати” трябва да отговори правилно и на четирите загадки, които ще бъдат в четири поста, публикувани на страницата на Posoka.com във Facebook, най-късно до 23:59 часа на 31 октомври 2018 година.
  4. За валидно участие се счита правилен отговор, изпратен като коментар до Posoka.com във Facebook, на четирите въпроса (загадки) под четирите поста, в съответствие с условията в публикувания нa 01.10.2018 г. пост в профила на Posoka.com във Facebook и в съответствие със сроковете, описани в Раздел 3, както и условията, описани в Раздел 4 и Раздел 5.
  5. След края на периода на Играта (31.10.2018 г., 23:59) един участник ще получи награда: почивка за двама в Дубай. Името на победителя ще бъде изтеглено на случаен принцип.

  РАЗДЕЛ 6.
  ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
  1. Печелившият участник е 1 (един) и ще получи награда (почивка за двама в Дубай).
  2. Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта, е:
  Стойност на наградата е 1 855.00 лева.
  Период на провеждане на програмата – 07.12.2018г. / 12.12.2018г. Посочените дати не подлежат на промяна.

  Програма:

 • Ден 1 ( 07.12.2018г.): Полет с АК Fly Dubai (София-Дубай) Пристигане на летището в Дубай и посрещане от представител на фирмата на български език. Трансфер до хотела. Настаняване.
 • Ден 2 ( 08.12.2018г.):
  06.30-10.00: Закуска
  10.00-15.00: Полудневен тур на Дубай на Български език+ Посещение на „Рамката на Дубай”
  Нощувка.
 • Ден 3 ( 09.12.2018г.):
  Закуска. Свободно време. Нощувка.
 • Ден 4 ( 10.12.2018г.):
  Закуска. Свободно време. Нощувка.
 • Ден 5 ( 11.12.2018г.):
  Закуска. Свободно време. Нощувка.
 • Ден 6 ( 12.12.2018г.):
  06.30-07.00: Закуска
  07:00: Трансфер до летището за полет до София.
  Хотелско настаняване: Ibis Al Barsha 3* http://ibis-al-barsha.hotels-in-dubai.org/en/

  Цената / Почивката включва:

 • двупосочен самолетен билет с АК Флай Дубай
 • летищни такси
 • ръчен багаж 7 кг.
 • чекиран багаж 20 кг.
 • 5 нощувки със закуски в хотел Ibis Al Barsha
 • посрещане на летището от представител на фирмата
 • трансфери (летище-хотел-летище)
 • Дубай тур + посещение на Рамката на Дубай
 • 10% данък и 10% такса обслужване и 5% ДДС
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10 000 евро.
  Наградата не може да бъде преотстъпвана на друго лице, освен на победителя, изтеглен от Организатора на Играта.

  Цената / Почивката не включва:
  Допълнителни екскурзи
  Градска такса 5-6 долара на човек на вечер
  Допълнителни хотелски услуги
  Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗАД Армеец, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Сключва се до 5 дни от направено плащане. Стойността на застраховката е в размер на 2 – 3 % от общата стойност на пътуването в зависимост от момента на сключване.

  Полетно разписание: продължителност на полетите
  летище София – летище Дубай 14:10 – 20:55 4ч 45 мин
  летище Дубай – летище София 09:40 – 13:25 5ч 45 мин
  Посочените времена са местни.
  Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!
  Туристическият пакет се предлага от туроператор „Посока Ком“ ООД, ЕИК 130979057, със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, ул. Сердика 12, тел: 070017107, e_mail: office@posoka.com
  Важна информация:
  Пътуването се осъществява при 2-ма пътуващи. Крайният срок за набиране на минималния брой пътуващи – няма. Медицинската застраховка се сключва със ЗАД Армеец и покрива “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“, “Репатриране вследствие злополука или акутно заболяване“, и “Спешна дентална помощ”. Лимитът на отговорност за „Спешна дентална помощ“ е 350 EUR/USD независимо от избраната застрахователна сума. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност. Допълнителните екскурзии се провеждат на български или английски език. Пътуването се провежда индивидуално и не се предвижда водач. Здравни изисквания – няма специални здравни изсквания. Виза – за пътуване в Дубай не необходима виза.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

1 comment

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ