ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесни награди от Fuzetea

Спечелете чудесни награди от Fuzetea

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА VIBER ПРОМОЦИЯТА

1.1 Промоцията „Viber бот активация за Fuzetea“, наричана по-нататък Промоцията се инициира от S.A. Coca-Cola Services N.V., 1424 Chaussée de Mons, B-1070 Brussels, Belgium., София, ул. „Рачо П. Казанджията“ №8. Промоцията се организира от Digital ID, София, ул. „Николай Хайтов“ №3, наричано по-нататък Организатор.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.

2.2. Официалните правила се публикуват на сайта www.coca-cola.bg за целия период на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефон 0800 12345 (безплатна линия).

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта www.coca-cola.bg.

2.4. С участието си в Промоцията участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Промоцията.

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА НА VIBER ПРОМОЦИЯТА

3.1. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В Промоцията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години и живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на „Кока-Кола България“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисиз Организейшън“ ЕООД, рекламните агенции, свързани с Промоцията, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

4.2. Участниците в Промоцията трябва да бъдат на възраст: 18 навършени години или по-големи, за да вземат участие в играта. Регистрации за участие на Участници под тази възраст и закупени от тях билети за участие в томболите и настоящите правила, ще се считат за невалидни. В случай че участник, който е спечелил награда, по време на която и да е част на Промоцията, е на възраст под 18 години, неговото/ нейното участие ще бъде счетено за невалидно и наградата няма да ѝ/му бъде присъдена.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА VIBER ПРОМОЦИЯТА

5.1. Промоцията стартира на 17.10.2018г. и продължава до 23:59ч. на 18.11.2018 г. Номинациитесе провеждат в периода 17.10.2018 – 18.11.2018г. Организацията и провеждането на специалните преживявания се организират и провеждат в периода 18.11.2018 – 14.12.2018 г.

ЧАСТ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

6.1. Наградите, които могат да бъдат спечелени във Viber Bot промоцията са следните специални преживявания за целия офис:

 1. stand up комедийно шоу, за чието изпълнение Организаторът ангажира стенд ъп комик/ци, който изпълнява скеч в офиса на печелившия;
 2. кратък масаж , за чието изпълнение Организаторът ангажира масажист, който прави масаж на всички желаещи в офиса на печелившия. Масажът е частичен и не изисква специална подготовка;
 3. диджей сет, за чието изпълнение Организаторът ангажира диджей, който пуска предпочитан стил музика в офиса на изтегления финалист;
 4. кулинарна демонстрация, за чието изпълнение Организаторът ангажира шеф-готвач, който прави кулинарна демонстрация на място или носи приготвена хара за екипа в офиса на изтегления финалист.

Наградата няма търговска стойност и не може да бъде заменяна за паричния й еквивалент.

Общият брой на наградите за целия период на промоцията е 4(четири), а времетраенето на специалните преживявания не надвишава 1 час.

Реализацията на наградите изисква съдействие от страна на спечелилите за осигуряване на разрешение и достъп до съответните офис пространства. Реализациите на наградите ще бъде съобразена с възможностите на съоветното офис- пространство. Организаторът не носи отговорност, ако наградите не могат да бъдат осъществени следствие на организационни, логистични или други причини, които са извън неговите компетенции.

ЧАСТ 7. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В VIBER ПРОМОЦИЯТА

7.1. Във Viber Sticker Market е наличен специален пакет стикери на Fuzetea „А tea кой си?“. След сваляне на стикерите, потребителят автоматично получава покана да влезе в канала на чатбота на Fuzetea. Чатботът прави кратко представяне на канала и подканя потребителя да се включи в игра с награди.

Първата стъпка от играта е да номинираш твой колега в някоя от следните категории:

 1. Номинирай „Веселякът в офиса“
 2. Номинирай „Модната икона в офиса“
 3. Номинирай „Гладникът на офиса“
 4. Номинирай „Непукистът в офиса“
 5. Номинирай „Артистът в офиса““
 6. Номинирай „Спортистът в офис“
 7. Номинирай „Музикалният фен в офиса““
 8. Номинирай „Оптимистът в офиса“

След като потребителят направи номинацията, той автоматично участва в томбола за спечелване на награда – специално преживяване за номинирания от него колега и целия офис. Наградите – специални преживявания, се разпределят в следните четири категории:

 1. Оптимистът в офиса/Веселякът в офиса с награда – специално преживяване: stand up комедийно шоу
 2. Непукистът в офиса/Спортистът в офиса с награда – специално преживяване: масаж
 3. Музикалният фен в офиса/Модната икона в офиса – специално преживяване: диджей сет
 4. Артистът в офиса/Гладникът на офиса с награда – специално преживяване: кулинарна демонстрация.

Номинациите се правят в периода 17.10.2018 – 16.11.2018г.

Наградите ще бъдат изтеглени след приключване на периода за номинации в седмицата 05.11.2018 г. – 16.11.2018г. от Viber с помощта на специализиран софтуеър, осигуряващ равен шанс на участващите в промоцията да спечелят.

Специалните прежиявания, организирани за -печелившите, се заснемат от снимачен екип, осигурен от Организатора на Промоцията. От заснетия материал се създават кратки видео форми, които в последствие ще бъдат публикувани във Viber канала на Промоцията, както и във всички официални канали за комуникация на марката Fuzetea в България.

Участието в играта:

 • не изисква попълване на лични данни
 • не изисква създаване на индивидуален профил на потребителя
 • при регистрация в канала на чатбота и заявяване на желание за участие в играта с наградите от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за Промоцията, като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с Условията, споменати по-горе на промоцията.
 • Във всеки един момент Участник може да се откаже от участие в промоцията и сам да заличи направените до момента номинации и цялата си активност в канала на чатбота на Fuzetea.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ