ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 смартфона iPhone 8 и 990 Bluetooth колонки

Спечелете 3 смартфона iPhone 8 и 990 Bluetooth колонки
Познаваш ли всички възможности, които предлагат интернет банкирането ДСК Директ и мобилното банкиране ДСК Смарт? Даваме ти още една причина да влизаш в тях, а можеш да използваш момента и да ги опознаеш още по-добре.

Включи се в кампанията ни, която ще се проведе в двата електронни канала от 5-ти септември до 3-ти декември 2018 година и можеш да спечелиш готини награди, с които да създаваш и запазваш незабравимите моменти с твоите приятели или просто да релаксираш.

В рамките на кампанията ще раздадем:

 • 990 Bluetooth колонки
 • 3 мобилни телефона iPhone 8

Ето и как да се включиш:

2x_responsive  Влез в профила си в ДСК Директ или ДСК Смарт;

2x_mail-open   Отвори входящата си поща и открий съобщението за начало на кампанията;

2x_music-note3   Отговори на съобщението с „Участвам“ и автоматично ще бъдеш включен в месечната томбола за Bluetooth колонка.

2x_large phone  Отговори с „Участвам“ на съобщенията, изпратени във всеки един от трите месеца и автоматично ще бъдеш включен в томболата за мобилен телефон iPhone 8.

За потребители на ДСК Директ:

DSK-Direct-Inbox
Провери входящата си поща

За потребители на ДСК Смарт:

ДСК Смарт

Провери входящата си поща

Допълнителни правила:

 • Наградите ще се теглят на 04.10.2018, 06.11.2018 и на 07.12.2018г.
 • Всеки месец ще бъдат теглени по 330 колонки, а след края на играта – 3 мобилни телефона. Печелившите ще бъдат уведомени по телефон или през ДСК Директ/ДСК Смарт за вида и начина на получаване на наградата.
 • В кампанията могат да участват само клиенти на Банка ДСК, които имат сключени договори за ДСК Директ и/или ДСК Смарт преди 05.09.2018 г. Пълните условия на кампанията можете да видите тук

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

 • Моля ви да спечеля iPhone 8

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ