ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 козметични награди за Вашето бебе от HiPP Babysanft 

Спечелете 10 козметични награди за Вашето бебе от HiPP Babysanft 

Деликатната бебешка кожа има нужда от специални грижи и нежни продукти, които да я подхранват и запазват мека и здрава.
Серията HiPP Babysanft е разработена, за да минимизира риска от алергии при особено чувствителна кожа от самото раждане. HiPPсъзнателно се отказва от ползването на съставки, за които се подозира, че причиняват алергии, както и от нежелани съставки като етерични масла, парабени или минерални масла. Вие можете да се доверите на HiPP Babysanft, защото серията не съдържа нищо, което не е подходящо за детската кожа.

За да посрещнат всички нужди на бебешката кожа, HiPP Babysanft са разработили богата гама продукти за почистване, защита и подхранване.

Измиване

Успокояващ шампоан за тяло „Лека нощ“
HiPP Babysanft Успокояващ шампоан за тяло „Лека нощ“ е със сандалово дърво, което почиства чувствителната кожа на вашето бебе много внимателно. Приятният му аромат, съчетан с успокояващия ефект на топлата вода, помагат на детето да се отпусне и да си почине.
Без сапун, не люти на очите и не съдържа етерични масла.
Може да се използва дори и при много чувствителна и склонна към екзема кожа.

Душ-гел за коса и тяло
HiPP душ-гел да коса и тяло деликатно почиства чувствителната кожа и измива фината коса. Много внимателно запазва естествената киселинна мантия на кожата. Така кожата при измиване не се уврежда и остава осезаемо мека. Идеален за цялото семейство.

Пате – измивна пяна за ръце и лице
HiPP Пате е изключително приятна кремообразната пяна за меко почистване на лицето и ръцете. Кожата е защитена от изсушаване, а къпането за най-малките е много забавно. Не люти на очите и е с неутрално рН.

Овлажняване и защита

Подхранващ крем
Богата грижа за деликатната кожа на лицето. Интензивно защитава и хидратира чувствителната кожа по естествен път. Ценното био бадемово олио успокоява кожата на бебето и я поддържа мека и гладка.
Подходящ при силно чувствителна кожа и кожа склонна към развитие на атопичен дерматити. Съвместимостта с кожата е дерматологично доказана.

Подхранващо олио
Подхранващото олио съдържа само чисти натурални масла – подходящи от първия ден след раждането. Подходящо е за нежното почистване в зоната на пелените. Идеалено за масаж на бебето. Попива бързо.

Включете се в играта на HiPP и BG-Mamma

Споделете до 02.11.2018 г. като коментар в настоящата тема кой от изброените продукти, ако вече сте ползвали някои от тях, ви е любим или кой най-много бихте желали да пробвате. Десетима от участниците, избрани на случаен принцип, ще получат като подарък своя любим продукт.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ