ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете iPad, 10 уеб камери и 20 фитнес гривни от майонеза „Краси“

Спечелете iPad, 10 уеб камери и 20 фитнес гривни от майонеза „Краси“
1. Организатор
1.1. Конкурсът на Фабрика за майонеза „Краси” е организиран от „Консул” ООД, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Черни връх“ № 46, ет. 2, ап. 9, ЕИК 115031369 (“Организатор на Конкурса”). Настоящите правила са задължителни за участниците в Конкурса. Организаторът си запазва правото едностранно да поправя или изменя Правилата, като обявява поправките или измененията публично на https://www.facebook.com/krassi.bg/. Поправките или измененията влизат в сила след публикуването им на https://www.facebook.com/krassi.bg/notes
1.2. Изпълнител на Конкурса e „ДиЕмАй Дивелопмънт” ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Маслиново клонче 2, с ЕИК 201557566, наричано по-долу за краткост „Изпълнител”.
1.3. Конкурсът на Фабрика за майонеза „Краси” се организира с рекламна цел за популяризирането на марката “Майонеза Краси”.
2. Период и място за провеждане на рекламната кампания
2.1. Конкурсът на Фабрика за майонеза „Краси” Краси Плей (Krassi Play), наричан по-долу за краткост „Конкурсът”, стартира в 00:00:00 часа на 29 октомври 2018 г. и приключва в 23:59:59 часа на 18 ноември 2018 г.
2.2. Конкурсът се провежда при условията на настоящите Правила.
3. Право на участие
3.1. В този конкурс право на участие има всяко дееспособно физическо лице, което пребивава на територията на Република България. В случай, че печелившият е на възраст до 14 години, не навършени до 15.10.2017 г. включително, наградата може да бъде получена само от законния настойник на същия. В настоящия конкурс НЕ могат да участват лица, работещи в „Консул” ООД и „ДиЕмАй Дивелопмънт“ ЕООД, както и техни роднини: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.
3.2. Правото на участие в Конкурса принадлежи изключително на един единствен подател, който отговаря на условията от настоящите Правила.
4. Участващи продукти
4.1. В този конкурс участват всички видове продуктови разфасовки от асортимента на Фабрика за майонеза „Краси”.
5. Начин за провеждане на рекламната кампания
5.1. През периода на провеждане на Конкурса желаещите да участват трябва да запишат авторско видео с продължителност между 10 секунди и 7 минути, което да интерпретира по забавен, интересен и креативен начин продукт и/или готвене с продукт на Фабрика за майонеза „Краси”. Във всеки видеоклип задължително трябва да присъства опаковка минимум на един продукт, минимум в един кадър.
Публикуването на страница във Фейсбук на съдържание с хаштаг #KrassyPlay и #какводаям при спазване на условията на Правилата, ще се счита за регистрация за участие в Конкурса. Заснетите видеа трябва да бъдат качени на официалната страница на майонеза „Краси“ във Фейсбук на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg/. Във видеото задължително трябва да присъства опаковката на използвания продукт на Фабрика за майонеза „Краси”.
Всеки участник може да публикува неограничен брой видеа, в които приготвя ястия с майонеза „Краси” и да участва за една от обявените награди. Колкото повече са участията на един потребител с различни видеа, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя видеорецепта.
5.2. “Консул” ООД не носи отговорност за видеоматериали, които не са авторски.
6. Награди
6.1. Наградите в Конкурса са следните:
НАГРАДИ LUCKY PLAY – 20 броя ФИТНЕС ГРИВНА с крачкомер, пулсомер, водоустойчива за 20 участника, изтеглени на случаен принцип от софтуер
НАГРАДИТЕ НА ПУБЛИКАТА FANS PLAY- 10 броя УЕБ КАМЕРА за видеата събрали най-много коментари от различни потребители под тях: https://www.technopolis.bg/bg/Webcam/Webcam-LOGITECH-C270-960-000636/p/566212
ГОЛЯМАТА НАГРАДА-KRASSI PLAY1 брой таблет, като наградата се определя от мениджмънта на Фабрика за майонеза „Краси” за най-забавно видео според екипа на компанията:

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

3 comments

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ