ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 чудесни раници Coca Cola

Спечелете 10 чудесни раници Coca Cola

Раница с брандинг Coca-Cola

Ноември 2018 – Време за награди!

Сега с кредитите в MySPARX x WOAH можеш да играеш за:

10 броя раници

А напредването в нивата на MySPARX x WOAH прави играта по-лесна – колкото си по-нагоре в нивата, толкова по-малко кредити са ти нужни, за да вземеш билет за награда.

1. Период за заявяване на билет:

a. 10 броя раници – до 23:59 ч. на 02-ри декември 2018г.

b. Задължително трябва да попълниш име и фамилия, рождена дата, актуален мобилен номер, имейл адрес и адрес за получаване на награда.

c. Участниците трябва да имат навършени 16 години.

d. Всички регистрации след определения краен срок на томболата се считат за невалидни.

2. Теглене на наградите:

a. 10 броя раници – на 03-ти декември 2018г.;

b. Информиране на печелившите: със съобщение в профилите на печелившите в MySPARX x WOAH до 10 работни дни след тегленето на наградите;

c. Списък с печелившите участници ще бъде публикуван до 10 работни дни след тегленето на наградите.

3. Получаване на наградите:

a. Наградите се доставят с куриер на посочения при заявяването на билета адрес, за сметка за Организатора, до 45 дни след тегленето на наградите;

b. В случай че печеливш участник не е попълнил пълен адрес за получаване на награда, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации;

c. Независимо от изложеното в предишната точка, Организаторът, „Кока-Кола България“ ЕООД и „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД не носят отговорност, в случай че участник не е попълнил правилно необходимите данни за участие в томболата, и си запазват правото да считат за невалидни регистрации, в които липсват или са непълни някои от необходимите за участие данни.

d. Ако Организаторът не може да осъществи контакт с печеливш участник, Организаторът не носи отговорност за предоставянето на наградата.

e. В случай че печеливш участник е под 18 г. към момента на получаване на награда, тя се приема със съгласието на родител/настойник.

f. Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация.

4. Всички участници в Mоите SPARX се съгласяват с пълните правила за ползване на платформата, налични на https://mysparx.bg/home

5. Организаторът си запазва правото да променя настоящите Официални правила без предварително уведомление. Променените официални правила се считат за валидни от момента на публикуването им тук.
MySPARX x WOAH) по никакъв начин не е свързана с Apple Inc.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ