ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет ваучера за пазаруване в Kaufland

Спечелете пет ваучера за пазаруване в Kaufland

Тази есен Kaufland превърна плодовете и зеленчуците в Свежи Супергерои, като направи цялото семейство част от разнообразния им свят и мисията им за качествено хранене.

Чико Банана, Червената грамада-доматът, Хитруша Круша, Ябълката Чудо, Роко Броколито и Ел Каротино-морковът са само една малка част от огромното разнообразие от плодове и зеленчуци, което Kaufland предлага. Веригата подбира над 280 различни свежи продукта – класически, екзотични, биопродукция – според различните вкусове на членовете на семейството.

Kaufland осигурява свежестта за ежедневното меню в българското домакинство заедно със 120 производители на плодове и зеленчуци, 80 от които – български. Тяхната продукция се зарежда всеки ден в хипермаркетите на веригата, а оттам и на семейната трапеза.

Неслучайно Свежите Супергерои се превърнаха в любими съмишленици на цялото семейство. Те не само стимулират качественото хранене, но и кулинарното въображение. Колкото по-голямо разнообразие от плодове и зеленчуци има, толкова повече възможности се откриват пред семейните кулинари да бъдат креативни.

Каква е вашата любима рецепта с плодове и зеленчуци? Може би е вкуснотия, която само баба знае как да приготви, или пък е плод на порива на въображението ви?

Споделете с нас вашата предпочитана плодова или зеленчукова рецепта, като участвате в кулинарното предизвикателство на Свежите Супергерои на Kaufland до 15 ноември. 

Можете да участвате както с публикувана рецепта, така и с авторска снимка на любимото ястие на вашето семейство.

Всеки потребител, който качи рецепта или снимка на любимо зеленчуково или плодово ястие, участва в нашата томбола. Петима от вас ще спечелят ваучер за пазаруване в Kaufland на стойност 30 лева.    

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ