ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете билети за филма „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“

Спечелете билети за филма „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“
Играта се провежда на Facebook страницата на TV1000 на https://www.facebook.com/TV1000BG/ от 10 ноември до 23:59 часа на 16 ноември 2018 г.
· За да участвате, трябва да да отговорите като коментар в свободен текст на въпроса, зададен с публикуваните плакати на филма „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“. Критериите са отговорите да са по темата и да са дадени в посочения срок.
· Наградата е 2 двойни билета за прожекция на филма „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ в кино АРЕНА след премиерата на 16 номеври 2018 г.
· Наградите ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени в пост на страницата на TV1000 в срок от 3 дни от приключване на играта.
· За да се възползват от наградата си, печелившите трябва да изпратят име, телефон за контакт и предпочитано кино на ползване, като лично съобщение на страницата на TV1000 до 2 дни от обявяване.
· Билетите са двойни, под формата на ваучер, и важат в периода 23.11. – 07.12.2018 г. (вкл.) за избрано от победителя кино от киноверига Арена само и единствено за филма „ Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд „.
Билетите важат за избран от победителя ден и час в посоченото кино от съответната верига и според програмата на киното. Билетите се издават на касата на съответното кино. Организаторите не носят отговорност в случай, че в посоченото кино няма прожекции на филма. Билетите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.
· Наградата не може да бъде заменяна за друга награда, за паричната им равностойност или да бъде преотстъпвани на друг.
· Организаторите си запазват правото да променят параметрите на играта по всяко време
Играта е свързана с филма „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ – само в кината от 16 ноември, петък.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ